Şimdi Ara

Mars'a gidilirse insanlar nasıl yaşayacak ki?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • marslı filmini izledim de geçen. adam kafasında maske olmadan dışarı çıkamıyordu. etrafta hiç su falan da yoktu

insanlar oraya giderse nasıl olcak. sürekli kafasında maskeyle mi dolaşacaklar ömürleri boyunca. su olayı nolacak. dünyadaki gibi bir yaşam olmayacak heralde orada

• Mars'a falan gidilmeyecek kardeşim. Öyle bir saçmalık yok. İnsan vücudunun %80'i sudur. Susuz hayat olmaz. Hadi onu geçtim, insan vucudunun vitamin, mineral, protein.... sayılamayacak kadar maddeye ihtiyacı vardır. Hatta içtiğin suda bile birçok çeşit mineral vardır. Binlerce çeşit besin maddesini, dolaylı yoldan veya doğrudan almak zorundasın. Yoksa 1 sene bile yaşayamazsın. Mars'a gitme projesi, dünyayı kandırmak için ortaya atılmış, hiçbir zaman faaliyete geçmemiş bir projedir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingman29

Mars'a falan gidilmeyecek kardeşim. Öyle bir saçmalık yok. İnsan vücudunun %80'i sudur. Susuz hayat olmaz. Hadi onu geçtim, insan vucudunun vitamin, mineral, protein.... sayılamayacak kadar maddeye ihtiyacı vardır. Hatta içtiğin suda bile birçok çeşit mineral vardır. Binlerce çeşit besin maddesini, dolaylı yoldan veya doğrudan almak zorundasın. Yoksa 1 sene bile yaşayamazsın. Mars'a gitme projesi, dünyayı kandırmak için ortaya atılmış, hiçbir zaman faaliyete geçmemiş bir projedir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya ülkenin yarısı mahallesinden dışarı çıkamıyor, Mars’a gidilirse de bizden biri gitmez.. Ondan çok da şey etmemek lazım..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karbondioksit orani yuksek isiksiz ortamda bitkiler karbondioksit alip oksijen üretirler.Marsta su var ama katı halde,kutuplarında bizden daha çok su var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mars dizisini izle 6 bölüm zaten. Space X'te sanırım sponsor muydu diziye öyle bir şeydi. Marsa gitme planlarını falan tv'ye yansıtmışlar işte çok güzel cevaplıyor bu sorunu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.