Şimdi Ara

Marmaris'te yaşamak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
20.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sıkıntılı bir konu ve uzun dalga gececekler lutfen bulasmasin...!!!!

İstanbulda yasiyorum we pazar aksami marmaris'e teyzem ve kuzenimin yanina gidiyorum orda onlarla kalicam burada cok problemlerim var onlarla yeni bi hayat kuracagim baslarinda bir erkek olarak bulunacagim bunun zorluklarini azda olsa kestirebiliyorum ama tecrubeli olanlardan yardim istiyorum orada yasam nasil is bulmak calismak en zor olanda kisin orda ne yapabilirim kisin is varmi mesela cok guzel planlarim var sizlerdende destek akil ve nasihat istiyorum 40 yasinda bir kadin ve 17 yasinda bir genc kiz ile hayatimi devam ettirecegim biliyorum kolay olmayacak ama nasil bir yol izlemeliyim yardimlarinizi bekliyorum...

• Up kimse bi akil vermeyecekmi?
  • Bari akil verin sole yap bole yap die
  • Ev üstüne ev olmaz derim
    En kısa sürede kendi evine çıkmaya bak.

İçmelerde 3 ay kaldım(Martı otel)
    Marmaris çok güzel hele geceleri
    Durduk yere kucak dansı yapıyor rus bacılar.
  • İngilizce ve Rusca bilmiyorsan yüklü miktarda para kazanabileceğin iş bulman zor.
    Sıcağı sevmiyorsan(benim gibi) yaz aylarında bunalıma girersin
    Büyük marketlerden alış veriş yapmazsan(Tansaş, Kipa, Söğütlü gibi) kazık yersin.
    Kışın iş bulman senin mesleğine göre değişir.
  • kekoysan çok kolay iş bulabilirsin.
  • Kışın genelde lokanta..vb yerlerde çalışabilirsin ama mutlaka ingilizce öğren
    yazın otellerde barlarda teknelerde(iyi para kazanıyorlar) çalışabilirsin...

Marmaris güzeldir.ama yazın kışın pek bir işi yaramaz Ölü bir yerdir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konya'da yaşamak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar teknisyeniyim ve iyi derecede soforlugum var ise yararmi bilmiyorum :(
  • yer yaz ordayım güzel yer tabi aşırı sıcağı saymassak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quezé
    yer yaz ordayım güzel yer tabi aşırı sıcağı saymassak

Pm beklerim zaten orda cevre yapmak zor olacak bi dhci arkadasa ihtiyacim olabilir
  • benim arkadaşım orada uzun yıllardır yaşıyor,bende bir ara düşünmüştüm orada yaşamayı,yaşın kaç bilmiyorum fakat oradaki yaşam şöyle,kışları yatarsın yani cepten yaresin,kışın turist hiç gelmez bile ama yazın hafta sonu tatili bile yapamassın,barlarda çalışırsan maaşlar biraz iyi ama otellerde pek iyi sayılmaz diye biliyorum,tek artısı turst kızlar onlarlada sadece yazın haşır neşir olur kışın msn den yazışırsın,ama kim nederse desin marmarisin üstüne tatil beldesi tanımam! eğer orada yaşayacağın ev kira değilse rahat rahat yaşarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: moscow34
    benim arkadaşım orada uzun yıllardır yaşıyor,bende bir ara düşünmüştüm orada yaşamayı,yaşın kaç bilmiyorum fakat oradaki yaşam şöyle,kışları yatarsın yani cepten yaresin,kışın turist hiç gelmez bile ama yazın hafta sonu tatili bile yapamassın,barlarda çalışırsan maaşlar biraz iyi ama otellerde pek iyi sayılmaz diye biliyorum,tek artısı turst kızlar onlarlada sadece yazın haşır neşir olur kışın msn den yazışırsın,ama kim nederse desin marmarisin üstüne tatil beldesi tanımam! eğer orada yaşayacağın ev kira değilse rahat rahat yaşarsın

Ev kira degil teyzemin evi onlar cagirdi zaten baslarinda erkek olsun diye yas 22 kalici bir is bulamazmiyim kisinda? Onlar orada yasiyor kis gelince ordaki insanlar ne yapiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: z for zambrotta

kekoysan çok kolay iş bulabilirsin.

• Keko olmaktan kastin ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: moscow34

benim arkadaşım orada uzun yıllardır yaşıyor,bende bir ara düşünmüştüm orada yaşamayı,yaşın kaç bilmiyorum fakat oradaki yaşam şöyle,kışları yatarsın yani cepten yaresin,kışın turist hiç gelmez bile ama yazın hafta sonu tatili bile yapamassın,barlarda çalışırsan maaşlar biraz iyi ama otellerde pek iyi sayılmaz diye biliyorum,tek artısı turst kızlar onlarlada sadece yazın haşır neşir olur kışın msn den yazışırsın,ama kim nederse desin marmarisin üstüne tatil beldesi tanımam! eğer orada yaşayacağın ev kira değilse rahat rahat yaşarsın

Yazın marmariste çalışabilmek için yabancı dil bilmen şart.
    İngilizce ve Rusca. Özelliklede ingilizce
    Eğer kız kaldırıyım diyorsan Rusca öğrenmen gerekecek

• Off once yasamayi ogreneyim yabanci dili hallederiz
  • Biletimi aldim bu gece gidiorum hayirli olur insallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittin mi mur4tkilic?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mur4tkilic

Biletimi aldim bu gece gidiorum hayirli olur insallah

cevabını bekliyoruz nasılmış oralar?
  • mur4tkilic M kullanıcısına yanıt
    Nasıl oralar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.