Şimdi Ara

MARMARA ÜNİVERSİTESİNDE OKUYANLAR İÇERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
4
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    valla hocam 20-30k arası olsanız derdim ki hukuk yazmayın şu şu var.ama 30-40k arası gerçekten hukuk demek ya.30dan sonra gerçekten hukuktan daha karlı okuyacagınız bir bölüm yok yani gerçekçi olmak lazım.
  • bakıcaz artık
  • Pavka4 P kullanıcısına yanıt
    Hukuk pek ilginizi çekmiyorsa tavsiye etmem. Marmara hukuktayım, bu bölüm keyif almayan kişiye zulüm gelir diye düşünüyorum. Çalışma yükü ve temposu oldukça ağırdır. İşin kötüsü asıl eğitim de mezun olunca başlıyor, lisans seviyesinde teorik bilginin ötesine geçmek pek mümkün değil. Ömür boyu eğitimin devam ettiği bir disiplin olarak düşünebilirsiniz hukuku.
  • Xenopilius X kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam
    Ybs büyük risk iş açısından

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prezıdınt kullanıcısına yanıt
    Niçin hocam
    Hocam öncelikle benim lise arkadaşım boun ybs de ve oraya ekonomiyide kazanabilecek puan ile girdi şuanki aklım olsa ekonomi yazardım diyor beklediğini bulamamış kısacası lise 5 gibi hissediyorum bölüm zorlamıyor bir şey kattığını hisaetmiyorum diyor.boun gelmediği için diğer ünilerde hiç yazmamamı söyledi lafına güvenirim ben sildim açıkçası aklımdan.burada bir arkadaş vardı oda benzer düşüncede zaten ybs hakkında malesef yine siz bilirsiniz.

Hocam arkadaşınız ybs+udemy yapmadığı için böyle diyordur Şaka bir yana her bölümle ilgili çok farklı düşünceler var.Mesela arkadaşınız öyle düşünüyordur ama diğerleri memnundur.Araştırmalarım devam ediyor.

hocam sıralamanız kaç ve neler yazdınız tercih listenize
  • Hocam sıralamam 41 k daha tercih listesi hazırlamadım.kafamda var ama net değiller

• Whtsapp grubu açmışlardı marmarada okuyanlar tercihlere yardım etmek için, oraya bakabilirsiniz bi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bir kaç gün önce rektörün canlı yayını vardı yeni kampüsün %80 i bitti demişti 2021 e taşınmayı planlıyorlarmış. İlk taşınacak fakülte Mühendislik. Bence taşınması daha iyi çünkü göstepe kampüsü artık çok küçük gelmeye başladı. Yeni kampüs dağ başında olsa da inanılmaz geniş bir yer ayrıca yarım saat uzaklıkta Mimar Sinan Kyk yurdu var. Göztepe kampüsü ise Kadıköy'ün en güzel yerlerine 10-15 dk uzaklıkta. Ayrıca Marmara Üniversitesi İstanbul Şehir Üniversitesini de bünyesine kattı oradaki kampüse ne olacak bilmiyorum ancak bildiğim kadarıyla oradaki öğrenciler Göztepe Kampüsüne gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheus1911 -- 9 Ağustos 2020; 12:53:0 >
  • Morpheus1911 kullanıcısına yanıt
    Peki bu yeni açılan yerin etrafi nasıl merkeze yakın mi sosyalleşme açısından soruyorum Kadıköy merkeze kaç dk acaba?

• Hocam yeni kampüs biraz dağ başı ancak kampüsün yakınında Küçükyalı metro istasyonu var. Oradan Kadıköy'e geçmek gayet kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morpheus1911 -- 9 Ağustos 2020; 19:47:13 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.