Şimdi Ara

Marmara Üniversitesi Yurt Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Marmara Üniversitesi düşünüyordum, Coğrafya Öğretmenliği, ancak Marmara'nın yurdu yok.

KYK hakkında da hiçbir bilgim yok. Yurt çıkar mı, MÜ'ye yakın bir yerde yurdu var mıdır ? Şu konuda birileri yardımcı olursa sevinirim. Ankaradan geleceğim yurt vs. çıkmazsa kalamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 26 Temmuz 2012; 17:17:21 >

• Yukarı ..

Göztepede yada bu civarda özel yurt önerisi vs. olan varsa yardımcı olursa güzel olur.
  • Koskoca forumda yokmu yardımcı olacak birisi ? MÜ Göztepe Kampüsü'ne rahat ulaşabileceğim bir bölgede özel yurt arıyorum ..
    KYK çıkmazsa ortada kalmak istemiyorum
  • bunu bende merak ediyorum yardımcı olabilecek olan yok mu
  • mesajım bulunsun.
  • mesajım bulunsun.
  • mü göztepedeyim etrafta yurt yok diye biliyorum en yakın yurt bahariye oralarda falandır, tam bilgiyi yurtta kalanlar yazabilir ama eve çıkmayı düşünürsen okulda ilanlar var ve etrafta öğrenci evleri çok. Eve çıkman daha kolaydır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    10 ay önce açıldı
    YURT DIŞINDA TIP
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • hocam altunizade'de erkek yurdu var kyknın.göztepe kampüsüne yakın,istanbul için konuşuyorum.ama tavsiye etmiyorum çok küçük odalar ve 6kişilik.Önceleri dolaplar dışarıdaymış ama sonra tekrar içeri almak durumunda kalmışlar.odanın içine bi tane masada koymuşlar adım atacak yer kalmamış.ama bunları düşünmezsen oraya bakabilirsin,tabi kyk çıkarsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.