Şimdi Ara

Marmara Üniversitesi mi İstanbul Üniversitesi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktaki iki üniversiteye de sıralamam yetiyor.İngilizce İşletme okumak istiyorum.Bu ikisinden hangisini önerirsiniz.Bu konuda bigisi olan,sözü geçen üniversitelerde okuyanlardan cevap istiyorum.Şimdiden teşekkürler....

• i.ü işletme avcılar da kararını ona göre ver. ilk yılda sanırım vezneciler e gidip gelecen ingilizce için.
  • iktisadi idaribilimlerinki Beyazıd da mı ?
  • Yok mu başka bir yorum.

Hangisinin eğitimi daha iyidir.Birinin diğerinden ne dezavantajı ve ya avantajı vardır?
  • iü iktisat fakültesinde işletme bölümü yok. ingilizce işletme sadece avcılardaki işletme fakültesinde var.Türkçe işletme ise Beyazıttaki siyasal bilgiler fakültesi ile avcılardaki işletme fakültesinde var. İktisat fakültesi de Beyazıtta ve ordada ingilizce iktisat bölümü mevcut. Eğitim konusuna gelirsek İÜ İşletme fakültesi bu yıl dünyanın en iyi 500 ekonomi okuluna bilkent işletme fakültesi ile birlikte girdi. .Avcılar gibi büyük bir kampüs içinde olmasıda avantaj. Metrobüs ile ulaşım sorunuda büyük ölçüde çözüldü. Son olarak 500 yıllık, dünyanın ilk 500 üniversitesi içinde yer alan, dünyada Marmara Üniversitesinden çok çok daha fazla ismi duyulumuş ve saygı gören İstanbul Üniversitesi, okul adı açısındanda daha avantajlı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: buraq901

iü iktisat fakültesinde işletme bölümü yok. ingilizce işletme sadece avcılardaki işletme fakültesinde var.Türkçe işletme ise Beyazıttaki siyasal bilgiler fakültesi ile avcılardaki işletme fakültesinde var. İktisat fakültesi de Beyazıtta ve ordada ingilizce iktisat bölümü mevcut. Eğitim konusuna gelirsek İÜ İşletme fakültesi bu yıl dünyanın en iyi 500 ekonomi okuluna bilkent işletme fakültesi ile birlikte girdi. .Avcılar gibi büyük bir kampüs içinde olmasıda avantaj. Metrobüs ile ulaşım sorunuda büyük ölçüde çözüldü. Son olarak 500 yıllık, dünyanın ilk 500 üniversitesi içinde yer alan, dünyada Marmara Üniversitesinden çok çok daha fazla ismi duyulumuş ve saygı gören İstanbul Üniversitesi, okul adı açısındanda daha avantajlı.

yanlışın var arkadaşım iktisat fakültesinde de türkçe işletme bölümü mevcut..

• marmara işletme en iyi işletmelerden biridiryeri göztepede
  • annem marmara üniversitesi (İşletme)
    dayım istanbul üniversitesi (Elektrik Mühendisliği)

mezunu ama bence istanbul üniversitesi daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8 -- 17 Temmuz 2009; 17:22:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dirilis60

quote:

Orjinalden alıntı: buraq901

iü iktisat fakültesinde işletme bölümü yok. ingilizce işletme sadece avcılardaki işletme fakültesinde var.Türkçe işletme ise Beyazıttaki siyasal bilgiler fakültesi ile avcılardaki işletme fakültesinde var. İktisat fakültesi de Beyazıtta ve ordada ingilizce iktisat bölümü mevcut. Eğitim konusuna gelirsek İÜ İşletme fakültesi bu yıl dünyanın en iyi 500 ekonomi okuluna bilkent işletme fakültesi ile birlikte girdi. .Avcılar gibi büyük bir kampüs içinde olmasıda avantaj. Metrobüs ile ulaşım sorunuda büyük ölçüde çözüldü. Son olarak 500 yıllık, dünyanın ilk 500 üniversitesi içinde yer alan, dünyada Marmara Üniversitesinden çok çok daha fazla ismi duyulumuş ve saygı gören İstanbul Üniversitesi, okul adı açısındanda daha avantajlı.

yanlışın var arkadaşım iktisat fakültesinde de türkçe işletme bölümü mevcut..

Klavuza baktımda hakikatten varmış yanlış biliormuşum

• quote:

Orjinalden alıntı: unbounded

marmara işletme en iyi işletmelerden biridiryeri göztepede

ekonometri iktisat işletme bölümleri bahçelievler de değil mi
  • ingilizce işletme göztepede trkcesi baska yerde
  • peki bu iki üniversitenin basketbol takımları nasıl ligte olan takımı varmı? bende ikisinden birisini düşünüyorumda basketboluda göz önünde bulunduruyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.