Şimdi Ara

Marmara Tıp ve Gazi Tıp , Top Tıp mıdır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Marmara Tıp ve Gazi Tıp , Top Tıp mıdır?

(En Son Oy Tarihi: 25.8.2024)
Giriş

kıskanma adamı. gerçek doktor olacak.

• tıp tıptır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hacettepe ing tıpta okuyorum 2. Sınıfım çok zorlanıyorum deli gibi çalıştığım halde. Nereye yatay geçiş yapmalıyım. Ezberim de kötü ama zaten sınıfın %60’ından fazlası kalıyor nerdeyse. Daha rahat bir okula geçmek istiyorum yoksa psikolojim bozulacak gerçekten.

• caramelmachiatoo C kullanıcısına yanıt
    Cerrahpaşa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu masuma cerrahpaşa sıkıntıda demiştim inanmıyordu şimdi ağlıyor 😂😂

hacet 2.sınıf zor harbiden

• damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Galiba tüm anatomi konularını 2. sınıfta görüyorlarmış diğer okullarda başlıca 1 ve 2. sınıfta işlenmesine rağmen

Aynen cerrahpaşaya geçeceğim geçebilirsem ama müfredatlarımız farklı bazıları 1. Sınıftan başlatıyorlar dedi. Cerrahapaşa’ya sordum komisyon karar verir dedi. Komisyon nasıl karar verir bilmiyorum. Bu arada hacettepeye yatay geçiş yapanların hepsi 1’den başlıyor. Başka hiçbir okulun müfredatını kabul etmiyorlar.

Cerrahpaşa hakkında da eskiden gerçekten kolay olduğunu ama artık o kadar çıkmış sormadıklarını ve ilk3 sene daha çok zorladıklarını duydum.

• Yuruyenmuhendis Y kullanıcısına yanıt

Neden sıkınıtıda dediniz

cerrahpaşa hakkaten çok güzel keşke aytde 1-2 soru daha yapsaydım da gitseydim(ankaradan memnunum ama haddinden fazla zorluyor)

Mezunlarıyla konuştum taşınmadan sonra eskisi gibi değil diyorlar maalesef , ben istanbuldaki çoğu hastaneye gittiğim için çok fazla asistan ve hocayla konuşuyorum bu yüzden bu tarz konularda bilgi düzeyim diğer tıp öğrencilerine göre fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yuruyenmuhendis -- 27 Kasım 2023; 20:41:51 >

Mesela bu eleman ctf mezunlarıyla falan konuşmuş mu , oradaki asistanların şu anda taşınmadan dolayı vaka almakta zorlandığını biliyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Yuruyenmuhendis

Mesela bu eleman ctf mezunlarıyla falan konuşmuş mu , oradaki asistanların şu anda taşınmadan dolayı vaka almakta zorlandığını biliyor mu

Ya abi senin işin gücün yok mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Knk millete engin tecrübelerimi aktarmiym mi

Eskisi gibi değil derken ne anlamda demiştiniz zorluk anlamında mı

Ben konuştum o yüzden sıkıntı çekiyorlarmış ama çoğu okula göre rahatız dediler. Hacettepede okuldan atılacağı için int**ar eden üst dönemlerimiz var ve okuldan atılıp affı bekleyen bir grup varmış. Yani fiziki koşullar kötü olsa da cerrahpaşa daha iyi diye düşünüyorum.

Hacettepe hakkında iyi şeyler duymuyorum türkçesi niye bu kadar tercih ediliyor

adı var diye açıkçası ben Ankarada diye 3. Tercihime yazmıştım deprem olmasa medipoldeydim

İşte cerrahpaşa güzel okul sadece temelde zaten tr de çok iyi olan devlet ünisi yok ondan daha çok kadro + klinik eğitimi kıyaslamak lazım sbü zaten avantajlı diğer okullara göre bi de vaka sayısı azalırsa ctf nin tek özelliği köklü olması kalıyor yurtdışı için iş yapar ama tr için sbü yani

Tam burslu geliyosa medipole geç bence açıkçası şu anda devlet ünilerinin çok avantajlı oldugunu dusunmuyorum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.