Şimdi Ara

Marmara Tıp mı Bezmialem Tıp mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
3.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çapa niye düşünmedin sıran tutuyor gibi duruyor aslında

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reisilil

Eğer bi sorun çıkmazsa geçen seneye göre 1200 sıralamam var, bu yıl 2-3k arası gelir herhalde inşallah
    bu iki üniversitede de o sıralamaya yazık eder, marmara yine bir nebze diğerine göre iyi ama o sıralamada ben olsam ege tıp yazardım :)
  • Çapa 1500 den falan alıyor sanırım tutacağını sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz sene ing 1863 türkçe 2600 küsürden kapattı

• Neden ki hocam ? Ben İstanbuldan istiyorum üniversiteyi Ege olmaz o yüzden ama İstanbulda 2-3 binlik sıralamalara varsa daha iyi öneriniz açığım önerilere.

• Yerinizde olsam çapayı düşünürdüm yani. Birkaç yıl öncesine kadar cerrahpaşadan daha yüksekti. Profesör sayısı da sbü ve marmarayı katlar.

• Bide Çapayı binası falan eski olduğu için istemiyodum, pek fazla araştırmadım yeni yere taşındılar mı bilmiyorum ama yeni yere taşındılarsa sıralamam yeterse düşünebilirim aslında

• Hocam çapa 2019 sonunda yenilenmeye başladı, şuan inşaatta olan binaları var kalan binaların da yeniden yapılması planlanıyor. Yerinizde olsam puanım yettiği sürece cerrahpaşa veya çapadan şaşmam. Bu okullar sahip oldukları kültür ve hoca kalitesiyle diğerlerinden farklı okullar. Tutmazsa da sağlık bilimlerini de marmarayla beraber gözden geçirin derim hastanesi yakın yeri ve hocaları iyi okulun. @Reisilil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saffira -- 14 Temmuz 2020; 14:37:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reisilil

Neden ki hocam ? Ben İstanbuldan istiyorum üniversiteyi Ege olmaz o yüzden ama İstanbulda 2-3 binlik sıralamalara varsa daha iyi öneriniz açığım önerilere.
    çapa kesinlikle
  • Reisilil kullanıcısına yanıt
    Dışına değil içine bak yeğenim
    O eski dediğin binalardan ne hekimler yetişti
  • Kara Komite kullanıcısına yanıt
    Doğrudur babam ve amcam da çapadan mezun oldular ama yine de binaların eski olması tereddütte bıraktırıyor

• Teşekkürler tavsiyeleriniz için

• Son kararınız ne upp

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.