Şimdi Ara

MARMARA KAYITLA İLGİLİ.İÇERİ LÜTFEN

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar izmirden gideceğim istanbula.şimdiden uçak biletini halletmek istiyorum.kayıtlar 2-6 eylül arası.2eylüldeki uçaklar 100 liraysa 3 eylüldeki 80 lira.3 eylülde de yaptırsam sorun olmaz gibime geliyor.şimdi olay şu: 3 eylül sabah 7-8 uçağına binmeyi düşünüyorum.dönüşü de aynı gün akşam 9-10 gibi ayarlamayı hedefliyorum.kayıt işinde 9gibi orada olurum (marmara teknoloji fak).acaba çok sıra olur da akşama kadar bitmeyebilir gibi bi şüphe var içimde.uçak bileti yanmasın diye diyorum.ertesi güne alsam dönüş biletini,eğer çabuk biterse boşu boşuna beklemiş olucam.o zamanı bilmiyorum acaba kaç saatte yaparlar.orada okumuş veya son yıllarda kayıt yaptırmış biri olan varsa bilgilendirirse çok memnun olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bir TESLA hayranı

arkadaşlar izmirden gideceğim istanbula.şimdiden uçak biletini halletmek istiyorum.kayıtlar 2-6 eylül arası.2eylüldeki uçaklar 100 liraysa 3 eylüldeki 80 lira.3 eylülde de yaptırsam sorun olmaz gibime geliyor.şimdi olay şu: 3 eylül sabah 7-8 uçağına binmeyi düşünüyorum.dönüşü de aynı gün akşam 9-10 gibi ayarlamayı hedefliyorum.kayıt işinde 9gibi orada olurum (marmara teknoloji fak).acaba çok sıra olur da akşama kadar bitmeyebilir gibi bi şüphe var içimde.uçak bileti yanmasın diye diyorum.ertesi güne alsam dönüş biletini,eğer çabuk biterse boşu boşuna beklemiş olucam.o zamanı bilmiyorum acaba kaç saatte yaparlar.orada okumuş veya son yıllarda kayıt yaptırmış biri olan varsa bilgilendirirse çok memnun olurum.

Ben istanbul ünii. Kayıt ıcın biletimi 3eylul saat 7de aldım ama dönüşü emin olamadıgım için almadım uzar bişey olur her ihtimale karsı bilet yanmasın dıye.bende izmirden gidicem çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vuhuu

quote:

arkadaşlar izmirden gideceğim istanbula.şimdiden uçak biletini halletmek istiyorum.kayıtlar 2-6 eylül arası.2eylüldeki uçaklar 100 liraysa 3 eylüldeki 80 lira.3 eylülde de yaptırsam sorun olmaz gibime geliyor.şimdi olay şu: 3 eylül sabah 7-8 uçağına binmeyi düşünüyorum.dönüşü de aynı gün akşam 9-10 gibi ayarlamayı hedefliyorum.kayıt işinde 9gibi orada olurum (marmara teknoloji fak).acaba çok sıra olur da akşama kadar bitmeyebilir gibi bi şüphe var içimde.uçak bileti yanmasın diye diyorum.ertesi güne alsam dönüş biletini,eğer çabuk biterse boşu boşuna beklemiş olucam.o zamanı bilmiyorum acaba kaç saatte yaparlar.orada okumuş veya son yıllarda kayıt yaptırmış biri olan varsa bilgilendirirse çok memnun olurum.

Ben istanbul ünii. Kayıt ıcın biletimi 3eylul saat 7de aldım ama dönüşü emin olamadıgım için almadım uzar bişey olur her ihtimale karsı bilet yanmasın dıye.bende izmirden gidicem çünkü

anladım dostum.uçak biletini ne kadara aldın? bi de hangi firma

• 2 sene önce marmara iibf fakültesi sırasında kayıt oldum

9da geldim 4de bitti.3.30da gelen arkadaşımında 4.30 bitti.Sabah saatlerinde amele yığını olmuş.Ertesi güne kalanda oldu tabi(yanlış hatırlamıyorsam)
    kayıttan sonra ing sınavınada giriyorsun.Sistem değişmediyse tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blizzard Days

2 sene önce marmara iibf fakültesi sırasında kayıt oldum

9da geldim 4de bitti.3.30da gelen arkadaşımında 4.30 bitti.Sabah saatlerinde amele yığını olmuş.Ertesi güne kalanda oldu tabi(yanlış hatırlamıyorsam)
    kayıttan sonra ing sınavınada giriyorsun.Sistem değişmediyse tabi

anladım hocam çok sağolun.umarım hala öyledir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vuhuu

quote:

anladım dostum.uçak biletini ne kadara aldın? bi de hangi firma

annem pegasustan almis iki kisi 210tl.ama pegasus islak mendil parasi bile aliyoms oyle diyolar:D.bide bilet 81tlydi vergisi vs. totalde 210 oldu.atlasjette 2kisi 185tl olmustu dogru hatirliyosam ama annem almis pegasusta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.