Şimdi Ara

MARMARA İŞLETME ENFORMATİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben bu yıl 77k sıralama yaptım ve büyük ihtimal ile marmara işletme enformatiği yazsam gelir. Birkaç sorum olacak 

*Bu bölümü yazarsam sıralamama yazık etmiş olur muyum? (Çok iyi bir sıralama yapmadığımın farkındayım okumaya değet mi),

*Bu bölümün Almanca hazırlığı var ve çok zor olduğu söyleniyor Almanca bilgisi sıfır olan biri
    hazırlık sınıfını ilk senede geçebilir mi?

*Okuduktan sonra iyi para kazanabilir miyim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hiç bilgisi olan yok mu

• Hpcam mantıklı düşünmüşsünüz, ben de o bölümü istiyordum ama sınavda çıkan bi aksilikten dolayı iyi sıralama yapamadım. Bölümde okuyan arkadaşlarım var ve çok memnunlar. Hem üniversite ortamı hem derslerin kalitesi iyi seviyedeymiş. Eğer içinden geliyorsa yaz hocam hiç çekinme. İşletme iktisat okumaktan iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bremisch B kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi ben okulda Almanca görmedim (ikinci yabancı dilimiz fransızcaydı) benim gözümü korkutan şey hazırlık sınıfı bunun hakkında bilginiz var mı

• Hocam lisede 4 sene Almanca görenlerde hiçbir şey bilmiyor emin olun. O konuda diğer herkese eşit olacaksınız, ayrıca hazırlık çokta zor değilmiş. Alman hocalar her şeyi gayet iyi anlatıyormuş.

• bremisch B kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam
    Bu arada sizin adınıza üzüldüm umarım gelecek yıl bu talihsizliği telafi edip istediğiniz bölüme yerleşirsiniz. Bu bölüm hakkında başka bilginiz var mı? Örneğin mezun olduktan sonra iş sıkıntısı çeker miyim?

• Bölümden mezun olan tanıdığım yok ama işsiz kalacağınızı düşünmüyorum. Çünkü bölümü bitirince informatiker oluyorsunuz yani bilişimci. Bilişim alanında işsizlik olacağını hiç sanmıyorum, ayırca dünyanın her yerinde geçerli bir meslek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent İşletme
    2 yıl önce açıldı
    İTÜ İŞLETME
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.