Şimdi Ara

markum.net'e dikkat edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5 ay önce markum.net sitesinde fiyatlar uygun diye bir site aldım hergün sabah 04:00-08:00 arası site kapalı kalıyordu mail atıyordum 5 ayda attığım maili saydım 1027 tane bunlardan 361 tanesi sitem kapalı diye atmışım 542 tanesi ftp de yada linux panelde hata var giremiyorum diye mail atmışım 10 tane teşekkür maili atmışım son teşekkür mailini 2 ay önce atmışım siteyi sonunda sorunsuz kurdum tekil hitim 5 ayda 2 ay sitem açık kaldı tekilim 2k oldu bana fatura geldi bu ayki trafic aşımı faturanız : 50 ytl

işin tuhaf olan yanına bakın onlardan bana gelen mail sayısı 3385 bu maillerden
    800 tanesi sitenizi kontrol ettik siteniz sorunsuz çalışıyor 1160 tanesi host taşıma işlemi yapıyoruz ondan dolayı sorun kısa sürede giderilecektir...

şimdi 50 ytl yi ödemiyorum diye açmıyorlar sitemi..
    trafic artırayım anlaşırım diye düşündüm 50 ytl ninde hepsini ödemeden açtırırım diye düşündüm girin sitedende bakın trafiğimi 30 gb artırmam lazım
    1 gb trafic artırım bedeli yıllık : 19 ytl
    30 X 19 ytl = 570 ytl çok komik aynı zamanda saçma bir fiyat

ve bu kadar rezalete karşın benim o kadar rezillikle yaptığım sitemin link değişim için aylık 10 ytl köşedeki reklam için aylık 30 ytl aldığım ve adsense kodlarımın olduğu siteyi kapatmışlar ortaya kocaman alttaki logoyu ve iki logo daha koymuşlar 3 tanede link eklemişler

yazmayacaktım önce ancak şimdi tüm sitelere yayacağım bu yazıyı çünkü kapatsınlar hadi ben eşşeklik ettim onlardan almakla ancak reklam ve link eklemekte nedir çıldırdım siteyi öyle görünce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavilens -- 4 Ağustos 2008; 21:39:14 >

• kardes bende ordan host aldım ama sorun yok vallahi
  • küçük siteler etkilenmiyor büyük site olursan anlarsın ayrıca linke bakarsan anlarsın..

Türk Host Firmalarını Protesto

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavilens -- 9 Ağustos 2008; 10:18:01 >
  • galiba burda başka bir bölümede yazmıştım, sinir harbiyle o bölümü bulamadım burayı buldum şükür, burda anlatıp rahatlayayım,
    yukardaki sorunlar aynısı fazlası hergün!!! istisnasız bendede oluyor, defalarca ara vs vs vs tekrar anlatıp sinirimi bozmayayım diyorum ama... daha önceki bölümde de anlatmıştım, kısaca deyineyim,

sitem asp üzerine, mysql veritabanı kullanıyor, ftp yi çok sık kullanıyorum...

gün içerisinde mutlaka ama mutlaka bağlantı kesiliyor, ya ftp ya site ya mysql veritabanı, yada üçü birden ama mutlaka!!

bazı günler 20 dakika bazı günler 2 saat bazı günler 1 saat ama mutlaka, tabi hergün görebildiğim kadarıyla, göremdiğim saatler noluyo acaba

sitem sinema ve arkadaşlık üzerine olduğundan güncelleme dosya ekleme film bilgileri ekleme vs gibi birçok güncelleme işlemleri yaptığımdan devamlı site üzerindeyim ve her an nerdeyse takip edebiliyorum

hergün istisnasız küfür sağnağı yağıyor ağzımdan etrafa ve muhataplarına

artık telefon etmiyorum faturama ödediğim para zoruma gidiyor

beceriksizlere her defasında söylememe rağmen sadece anlık! çözüm bulunuyor, ertesi gün yine aynı

siteye gelen birdaha gelmiyor, çünkü mutlaka geldiği bir an siteyi kapalı görüyor, buna google de dahil,

markumu çok sık takip ettiğim haber7'nin sitesindeki boy boy reklamlarından görmüştüm, artık ne haber7ye nede o kisve altında yayın yapanlara inancım kalmadı, hepside aynı, para para para,

bu ülkede kimi kime şikayet edeceksin? parayı senden alıyor gerisi ilgilendirmiyor, seni mağdur ediyor, kimsenin umrunda değil, oranın sahiplerini karşıma alıp yüzlerine defalarca tükürüp bütün bildiğim küfürleri bağıra bağıra yüzlerine sayıp döner bıçağıyla karınlarına karınlarına yüzlerce kez sokup çıkarsam ancak rahatlayacak duruma geldim, lanet olsun hepsine!!

bugün bu maili yazmamın sebebine gelince;
    dün öğlen vakti 2 saat site herşeyiyle kesintiye uğradı, burama kadar dolduğumdan tüm sülaleriyle beraber katıştırdığım artık ne varsa yazdığım bir maile cevap hala gelmedi, 2 saat sonra site açıldı, bugünde saat 10:53 de site gene kesildi, saat 11:54 hala açık değil, siteye her zaman güncelleme dosya gönderme işlemi yaptığımdan saatleri dakika dakika biliyorum, her defasında saçımı başımı yoluyorum, mouse yada klavyemi parçalamaya kalkıyorum, sinirden deliriyorum, o kadar emek hazcıyorum boşuna gitmesinemi yanayım, şerefsizler yüzünden kimsenin artık siteye gelmemesinemi yanayım, o kadar ettiğim küfüremi yanayım, harcadığım parayamı yanayım ödediğim telefon faturalarınamı yanayım, sorunlar yüzünden hiç çalışamayıp günlerimin zamanımın heba olmasınamı yanayım,

ya bir sorun hergün hergün olurmu yaw, ancak milleti kazıklamayı biliyoruz başka bir halt bildiğimiz yok, bir türk!! ticaret yapıyosa uzak kalacaksın bende dahil bunu bilir bunu söylerim, yabancı siteleri araştırıyorum, 13 gün sonra sitemin 60 günlük süresi doluyor, hemen transfer edeceğim sitemi, bana çektirdikleri bir bir burunlarından gelsin,

• Araştırma yapmadan site almayacaksın sonra pişman oluyosun..
  • çok bozdu markum.net artık iyice sona doru gidiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavilens

küçük siteler etkilenmiyor büyük site olursan anlarsın ayrıca linke bakarsan anlarsın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavilens

küçük siteler etkilenmiyor büyük site olursan anlarsın ayrıca linke bakarsan anlarsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: teatrous

kardes bende ordan host aldım ama sorun yok vallahi

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkcellci

quote:

Orijinalden alıntı: teatrous

kardes bende ordan host aldım ama sorun yok vallahi

aynen

bende sorun yaşamıyorum ve hemen sorularıma cevap veriyorlar.

ben başka bir markum.net mi kullanıyorum dedim yazılanları okuyunca.
  • türk sitelerinden host alınmaz.

godady
    hostgator eniyisi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.