Şimdi Ara

Marketyo 150/50 (30 farklı şehirde geçerli) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
16
Favori
25.352
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün sipariş geçecektim kampanya bitmiş hani 15 temmuzdu
  • Bende bugün verecektim ama bittiğini üzüntü ile öğrendim. Oysaki süresi daha vardı.
    Tepkinizi göstermek adına Google Play Store ve AppStore üzerinden 1 puan vererek gösterebilirsiniz.
  • Temmuz'un 15'ine kadar devam edecek lafına kota/limit olayı olabileceğini düşünerek pek itibar etmedim ve 3 kez sipariş verdim.

Ayçiçek yağı, 32'li 3 katlı tuvalet kağıdı, Doğuş Gurme/Çaykur Tirkyaki, deterjan, bulaşık tableti vs. gibi ürünleri epey uygun fiyata satın almış oldum.

Marketyo'ya ve haberdar eden arkadaşa teşekkürler.
  • Arkadaşlar,

Bisu bimarket uygulamasinda 200/50 indirim var. Fiyatlar aynı sayılır.
    Ben bugün oradan verdim siparişi.

Kaçıranlar deneye bilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 çay geçtim market 2 sınırı var dedi salladı bu uygulamada burada bitti benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adem_Hoca

5 çay geçtim market 2 sınırı var dedi salladı bu uygulamada burada bitti benim için
    Kafalarına göre sınır koymuşlar. 4 paket 5 kg bal küpü toz şeker aldım. Hiç sorun olmadı.

• Bende 3 teneke yag.
    4 paket çay almıştım. Sorun olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 11 Temmuz 2020; 16:54:52 >
  • 2 kez verdim sipariş, 3. için gelmiştim ki bitmiş.
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Şubeye göre değişiyor ilk aldıklarım geldi hep

• Maestro26 kullanıcısına yanıt
    İlk alışveriş için mi bu indirim?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zeynelr Z kullanıcısına yanıt
    Evet ilk kez alışveriş yapacaklar için.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 10 Mart 2021; 14:22:12 >
  • Adem_Hoca kullanıcısına yanıt
    Uygulamadan ziyade marketin işgüzarlığı ki kendi sitesinde de aynısı uygulanıyordur. Bazı marketler fiyatı düşen ürünler için online mağazaya limit koyabiliyor. Fiziksel mağazadan o fiyata istediğin kadar alabiliyorsun ama online da ekstra kampanya olmamasına rağmen izin vermiyor. İlk siparişimde liste fiyatı 40 TL olan 5 lt. teneke ayçiçek yağından 2 tane getirtmiştim, sonradan 1 taneyle limitlemişler.
  • geçen hsonu sipariş verdim ptesi teslimat için
    gelen giden olmayınca şikayet ettim
    ertesi gün market aradı hala istiyorsanız getirelim deyince getirin dedim

benim adreste olmadığım zamanda getirip bırakmışlar
    12 adet kola yerine 1 adet teslim etmişler
    üstelik irsaliyeye yumurtada fiyat farklı yazıp sipariş tutarına 10 tl ekleyip tahsil etmişler

hiç muhatap olmadan thh ne bildirimde bulundum
  • 50/150 kampanyası bitmiş sanırım. Onun yerine 40/200 kampanyası başlamış. 50/150 kampanyasından faydalananlara şöyle bir soru sorayım. 205 liralık sipariş verip 165 lira ödemeyi hedefliyorum. Diyelim ki market bazı ürünleri temin edemezse ve sipariş tutarı 200 liranın altına düşerse 40 liralık indirim geri mi alınıyor? Örneğin eksik stok yüzünden 205 liralık siparişim 190 liraya düşerse 190-40=150 lira mı öderim yoksa 190 lira mı öderim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 13 Temmuz 2020; 17:52:34 >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    başgimpa 1 ürün eksik ama indirimden genede faydalanıyorsunuz diyip parasını vermişti nakit olarak o tarz şeyler markete göre deişiyor galiba
  • .Eray. kullanıcısına yanıt
    yani kredi kartından indirimsiz çektiler. market 50 lirayı elden nakit mi verdi?

Genelde telefonla arayıp, kampanya limitine ulaşması için eksik olan ürün/ürünler yerine herhangi bir ürün eklemenizi isterler. Öyle bir durum için stokta olması muhtemelen ve ihtiyaç durumunda olan ürünlerden aklınza yazın, aradıklarında söylersiniz. Son cümlede yazılan şekilde yapan marketler de var ama istisnai bir durum. Özetle; öyle kafalarına göre kampanyadan faydalandırmayacak şekilde indirimsiz olarak göderemezler.
    olmayan ürünün tutarını verdiler hocam 50lirayı nerden çıkardınız uygulamada zaten 50 aşşağı düşüyor
    Hocam 150/50 kullanırken 155liralık siparişim, eksik ürün sebebiyle 125 olarak gelmiş, indirim iptal olmuştu ve fazla tutar çıkmıştı. İade ettim. Daha sonra ki siparişlerimde, sipariş notuna eksik ürün olursa aranmak istediğimi söyleyip, kapıda ödeme seçtim. Böylece indirim iptal olursa kapıda ödeme yapmayıp hemen iade edilir.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.