< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bugün marketyo 150/40 ilk sipariş indirimini kullandım. Bir ürün stokta kalmamış ondan 1 lira farkla muadili bir ürün aldım. Diğerinde ise 45 lira olan ayçiçek yağı 55 liradan faturalandırılmış. Bi oradan 10 lira girdi. 0,75 poşet 5 lira da teslimat parası verdim. Toplamda 166 liraya 126 lira ödedim ama düşününce 10 lira ayçiçek yağından, 6 lira da poşet teslimat parası desek 16 lira bir masrafı oldu işin yine indirimli gelmiş oldu tabii aldıklarım ama özellikle elimizde şu ürün yok deniliyor veya sipariş verirken çıkan fiyattan farklı fiyatlar karşınıza gelebiliyor. dikkat etmek ve yola çıkmadan önce sizi ararlarsa telefonda sormak lazım güzelce. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende öyle yapan varsa bir yardımcı olsun 150/40 düşüyor sadece < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Faturayı size marketiniz keser. Bu marketlerin üye işyeri olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 31 Ekim 2020; 15:57:48 > |
![]() Ben Kuponu neden Seçemiyorum Sepette 200 TL fazla var ama seçemiyorum. Bilen var mı ? |
uygulamada hesaba giriş yapamıyorum hata ile karşılaşldı diye uyarı veriyor. ilk defa indirmiştim |