hayir efenim gayet iyi bir tercihdir sindirim sistemini calistirir metobilizmayi hizlandirir icindeki faydali yaglar hucre ici bolunmeyi hizlandirarak kilo vermenizi saglar
Harby, piknik , gofredo , nestea cool
quote:
Orijinalden alıntı: Angarali gurl
hayir efenim gayet iyi bir tercihdir sindirim sistemini calistirir metobilizmayi hizlandirir icindeki faydali yaglar hucre ici bolunmeyi hizlandirarak kilo vermenizi saglar
ben yagli diye kilo aldirir saniyordum bu yüzden cok yiyiyordum
quote:
Orijinalden alıntı: damage1000
quote:
Orijinalden alıntı: Zig Zag
karam gurme karam gurme karam gurme
1 liraya mükkemmel kaliteli yoğun çikolata zevqi
bi de cips sevmem ama şok'ta satılan cheetos fıstıklı çakması amigo yeşil paket gayet güzel 65 kuruşa 1 liralık cheetosun 2 katı gramaj.
içecek almıyorum evde soda var bi de su içiyorum 1.5litrelik stok yapıyorum.
Bu nasıl cimriliktir yiğidim. Seni tanımak istiyorum. Beni mutlaka ara.
cimrilik değil kaliteli şeyler yemek istiyorum ve türkiyede kaliteli abur cubur yok
gofret ve keklerin hepsinden fazla yapay bi tat alıyorum. genelde çikolata reyonundan bi şeyler alırım ama burada migros yok :( şokta bulabildiğim düzgün şey karam gurme
cips de arada canım çekiyor, onun da hem fiyatı uygun hem daha güzel olanı o dediğim çakma cheetos.
arada kutu kola sprite alıyorum ayda birkaç kutu içerim max. çok sağlıksız geliyor içecekler de. su içiyorum tabii ki.
yalnız yaşayan öğrenci olarak yazdığım bi beslenme postu vardı ama bulamadım şimdi. istersen yazayım daha :)
Zig Zag
kullanıcısına yanıt
şaka yapıyorum dostum.
geçen a101 de devasa boy ruffles lardan gördüm ekonomik yazıyor 107 gram 4.5 lira. normal boyuta baktım 53gram 2.25 lira. normalden 2 tane alsan 106gram 4.50 lira. 1 gram farkla ekonomik boy olmuş
dediğin gibi karma ve cheetos 3lü alınabilecek en iyi abur cuburlardan.
bimdeki esacape kıvrık krakeri cok seviyorum her ugradıgımda bi tane atarım posete
quote:
Orijinalden alıntı: damage1000
şaka yapıyorum dostum.
geçen a101 de devasa boy ruffles lardan gördüm ekonomik yazıyor 107 gram 4.5 lira. normal boyuta baktım 53gram 2.25 lira. normalden 2 tane alsan 106gram 4.50 lira. 1 gram farkla ekonomik boy olmuş
dediğin gibi karma ve cheetos 3lü alınabilecek en iyi abur cuburlardan.
abur cuburda f/p karam gurme :)
Abur cuburları bimden alıyorum. Aldıklarım ise Halley tarzı kremalı bisküvi, Bitter çikolata, Profiterol, Ketçaplı Cips. Bazense Soslu veya Tuzlu fıstık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme