bundan haftalar önce markafoni'de gs store indiriminden mont ve atkı almıştım neyse, siteden bakınca kargoya verilmiş, kargonun sitesinden bakınca da şubede bekletiliyor gözüken bi siparişim var. bugun biri aradı beni kargomun onlarda oldugunu falan söyledi şaşırdım kaldım. böbrek.avi mi yoksa adam insaniyet namına haber mi verdi ?
markafoni'ye mail attım, adam direk kargoyla muhattap ediyor beni. ne yapayım sizce?
Kargoya Veriliş Tarihi 29/10/2011 - 31/10/2011
dostum orda ap açık yazıyor şubede diye niye markofoniye çamur atıyorsun. git al şubeden ürününü
Ne kargoymuş istanbul içinde 3 gündür gezip duruyor
quote:
Orijinalden alıntı: cuulman1
dostum orda ap açık yazıyor şubede diye niye markofoniye çamur atıyorsun. git al şubeden ürününü
ürün kargoya geç verildi ve büyük ihtimalle yanlış yere gitti ürün.
operasyonel nedenlerle kargo yerleri değişebiliyor, markafoniye suç atman saçma, açıp kargo sayfasından kendin takip etmelisin kargonu. Ayrıca sms hizmetleri de var, kargonuz şuradadır vs diye.
arkadaslar kargom yanlış adrese teslim edilmiş. hey alalhım ya, ne yapıcam ben şimdi?
saçma sapan bir başka birine teslim olmuş ürün. zaten beni aradı adam. böyle böyle ürün bende dedi adam
kargonun burada ihmali varsa kargo zararını öder. ancak sen adresi amrkafoniye yanlış girdiysen geçmiş olsun. Markafoni yanlış göndermiş ise durma hemen iletişime geç ...
Haftalar önce değin 1 haftyalık bir süreç.Ben de madursun sandım.
Bu olay yurtiçi kargonun nanesi, benim birkaç defa başıma geldi. Adamlar kutuyu şubenin bir kenarına atıyorlar, bir kaç gün sonra keyifleri geldiğinde teslim ediyorlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme