Şimdi Ara

Marka tercih ve sıralaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evlilik için beyaz eşyamı toplu şekilde ve büyük ihtimal senet tarzı ödeme ile alacağımdan marka olarak fazla seçeneğim olmuyor. Sizlere sormak istediğim şey şu :

Marka olarak önümdeki seçenekler Arçelik - profilo - samsung - ariston

Bu markalardan ürün olarak çamaşır makinesi , Buzdolabı (kombi tipi) , Ankastre fırın ve Ocak almayı düşünüyorum.

Model olarak fikir vermesenizde mesela buzdolabında samsung , çamaşır makinesinde profilo gibi önerilerinizi yazmanızı yada sadece marka sıralaması yaparak bana düşüncelerinizi bildirirseniz sevinirim.

• Bankadan tüketici kredisi çekerek istediğiniz eşyayı, istediğiniz yerden ve istediğiniz fiyata alma imkanınız yok mu? Böylesi daha mantıklı bence. Senetli satışlarda inanılmaz vade farkı koyuyorlar.
  • Evet hocam haklısın. Hemde baya bi fiyat farkı oynuyor. Bahsettiğin kredi olayını şöyle açıklim ; Bundan yaklaşık 6-7 sene öncesinde kredi kartı borcumdan dolayı kara listeye girmiş oldum ve o gün bu gündür kredibiltem yok alamıyorum... Bir ara asya finans tarzı bankaların eşya alımlarında fatura ibraz koşulu ile vermiş olduğu tüketici kredisine başvurmayı düşündüm fakat vermezler diye bu sebepten dolayı başvurmadım.
  • Bir şansınızı deneyin bence. Çünkü bir marka her şeyi iyi yapamıyor, vadeli alım da çok pahalıya geliyor.
  • Olmazsa dediğiniz gibi yarın akşam bir gidip görüşme yapayım. Hiç ümidim yok fakat en azından dediğiniz gibi denemiş olurum. Eğer olmazsa bu yazdıklarım içinden seçme yapacağım.
  • bankaların kredi kartına avans koşullarınada bir bak, ing bank 5000 tl ye aylık gayet uygundu. kredi ile uğraşmazsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.