Şimdi Ara

Marka - Model - Pil süresi - Isınma durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Herkes elindeki notebook model ve markasını , pilinin ne kadar gittiğini ve ısınma durumunu yazabilir mi ?
    İşlemcide önemli...
    Elimizde toplu bir bilgi kaynağı olursa iyi olur. Notebookta çok sorulan konular bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 17 Şubat 2008; 18:17:04 >

• Datron TW7A(Yeni aldım)
    Pil durumu 2.5 Saat
    Isınma durumu el yakmaya yakın ama yakmıyor :) Belki yumurta kırsam pişebilir
  • acer 5105: işlemci sıcaklığı 45C pil:zar zor 2 saat...
    acer 5920:yeni kasalar biraz daha fazla ısınıyor gibi geldi bana 60 derece..
    Ibm t60:pil 1.5 saat...sıcaklık everest olmadığı için ölçemedim
    Ibm t31:batarya ölü sıcaklık 45 derece
  • Sanırım bu çift çekirdek olayı ve hızlı işlemcilerle pil süresi iyice azalmış
    Bende Fujitsu Siemens var, şirketin verdiği, pili rahat 3.5 saat gidiyor..2-3 yıllık alet bu arada
  • LG E500 Pil 3.5 - 4 saat arası
    Isınma: Oyun oynarken ki sıcaklığı HP, Toshiba ve Sony nin uykuda ki sıcaklığına eşit. Ciddiyim bu makine hiç ısınmıyor
  • datron tw7m ısınma normal yanı arkadasta acer 5510 var aynı kullanıoz onunkı daha fazla ısınıo suan sarjı 2bucuk 3 saat gıdıyor kullanımada baglı tabıkı
  • Datron dan genel olarak memnunmusunuz ? Malzeme , işçilik, klavye vs kalitesi nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 19 Şubat 2008; 11:09:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Laptop Pil Sorunu %80
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TOSHIBA A 100 912

işlemci 52_57 C bosta ekran kartı 49_55 C bosta

fifa 08 de 75 _79 C
    cod 4 de 1 saat sonra 75 C _ 2 saat sonra 90 C _ biraz daha zorlayınca 95 + ( hatta 99 C gordum 4 saat sonunda zaten onu gordukden 10 dk sonra bılgısayar kapandı )
    şarj da wireless dan internette gezerken 100 dk zor goruyor _ tasarruf modunda 2 saatı gecebılıyor
  • evet arkadasım suan cok memnunum bı problem yok kasası cok klasık benım tarzıma uyuyo ama sen tabı bıraz janjanlı ıstersen bu kasa tarzı sana uymaz işcilıkten kastın ne onu bılmıorum ama suan cok memnunum hızı mukenmel donanımı ı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.