Şimdi Ara

Marka Düşmanlığı Neden Var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler herkese neden millette bir marka düşmanlığı var anlamadım bi telefon tavsiyesi istersin samsung dersen o konu başına yıkılır discovery dersin konuyu basına yıkarlar yok sole bozuktur kalitesizdir sadece oneri belki adamın hosuna gider 1320 onerirsin wp alınmaz cop yok sole yok boyle birde fanboyluk var aldı basını gidiyor bir konuya girersin yarısı fanboy gecen baktım adam yunuki olması lazım discovery htc 8x den moto g den iyi diyor aklım almadı nedir bu marka düşmanlıgı fanboylugu

• GeneralSmooker kullanıcısına yanıt
    kardeşim fanboyları ciddiye alma. herkes kafasına göre yorum yapıyor. biri samsung kasıyor diyor herkes onu dinliyor. samsung çok kaliteli bir marka ve gayet güzel modelleri var. ayrıca discovery, lumia vb.. modeller de oldukça iyi. arka kapak plastik diye telefonu yerin dibine sokan adamları ciddiye almamak lazım :)
  • Hayır hocam samsung degilki daha 3 4 ay once paso discovery diyenler şimdi discovery çöp alan salaktır diyor millet alıyor sanane be adam
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeneralSmooker

İyi günler herkese neden millette bir marka düşmanlığı var anlamadım bi telefon tavsiyesi istersin samsung dersen o konu başına yıkılır discovery dersin konuyu basına yıkarlar yok sole bozuktur kalitesizdir sadece oneri belki adamın hosuna gider 1320 onerirsin wp alınmaz cop yok sole yok boyle birde fanboyluk var aldı basını gidiyor bir konuya girersin yarısı fanboy gecen baktım adam yunuki olması lazım discovery htc 8x den moto g den iyi diyor aklım almadı nedir bu marka düşmanlıgı fanboylugu

Yanlışınız var Dıscovery demedim Dıscovery ELITE dedim 3 GB ram ve 8 mp ön kamera daha neler neler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuki

quote:

Orijinalden alıntı: GeneralSmooker

İyi günler herkese neden millette bir marka düşmanlığı var anlamadım bi telefon tavsiyesi istersin samsung dersen o konu başına yıkılır discovery dersin konuyu basına yıkarlar yok sole bozuktur kalitesizdir sadece oneri belki adamın hosuna gider 1320 onerirsin wp alınmaz cop yok sole yok boyle birde fanboyluk var aldı basını gidiyor bir konuya girersin yarısı fanboy gecen baktım adam yunuki olması lazım discovery htc 8x den moto g den iyi diyor aklım almadı nedir bu marka düşmanlıgı fanboylugu

Yanlışınız var Dıscovery demedim Dıscovery ELITE dedim 3 GB ram ve 8 mp ön kamera daha neler neler var

Hocam olabilir ama okadar abartmısınız ki diyosunuz yok ses kalitesi berraktır yok kasası mükemmeldir yok süper teknoloji ürünü

• Gercekten rakiplerine göre ciddi bir ses yüksekliği var bunu belirtmek istedim kristal netliğinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuki

Gercekten rakiplerine göre ciddi bir ses yüksekliği var bunu belirtmek istedim kristal netliğinde

Tamam o zaman hocam kusura bakmayın konumda sizi yazdıgım icin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Burada futbol maçları oynanıyor millet de sanki amigo veya taraftar aynen katılıyorum. Forumların genelde temel amacı insanların birbirine yaşadıkları, bildikleri konularda tarafsız objektif bilgi vererek konu hakkında diğer insanları bilgilendirmesi, yanlış bilgilerin giderilmesi birbirlerine bilgi ve yaşadıklarını aktararak diğer kişilerin doğru hareket etmesini zarar gôrmemesini(mesela kazık yememesini sağlamak gibi) sağlamak olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0z0z

Burada futbol maçları oynanıyor millet de sanki amigo veya taraftar aynen katılıyorum. Forumların genelde temel amacı insanların birbirine yaşadıkları, bildikleri konularda tarafsız objektif bilgi vererek konu hakkında diğer insanları bilgilendirmesi, yanlış bilgilerin giderilmesi birbirlerine bilgi ve yaşadıklarını aktararak diğer kişilerin doğru hareket etmesini zarar gôrmemesini(mesela kazık yememesini sağlamak gibi) sağlamak olmalı.

Aklımdakileri yazıya doktunuz hocam
  • GeneralSmooker kullanıcısına yanıt
    fanboylara pek bakmayacaksın ben moto g alırken doğru dürüst forumlarda alan yoktu teknoseyirde incelemesini izledim ertesi hafta aldım bağımsız düzgün inceleme yapan sitelerdeki inceleme videoları önemli olan bence kaldıki çok saçma yorumlarda oluyor birisi sormuş galaxy s5 mi note 3 mü diye adama s5 diyosun biri alttan alıntı yapıp yazıyor samsung önerilirmi yok şöyle kötü yok böyle kötü rehbere geç giriyor ben 1yıl galaxy ace 2 kullandım rehbere geç falanda girmiyordu samsung kaliteli bir firma bence özellikle üst seviye telefon konusunda
  • tarafsız değerlendirme yapan kişi sayısı cidden az örneğin 1300 civarına tek telefon g2ymiş gibi forumda telefon çok iyi özellikleri süper ama beğenmeyen adama bile g2 önerenler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

tarafsız değerlendirme yapan kişi sayısı cidden az örneğin 1300 civarına tek telefon g2ymiş gibi forumda telefon çok iyi özellikleri süper ama beğenmeyen adama bile g2 önerenler var

Forumda her donem bir popi telefon oluyor bi ara discovery bi ara sp nexus 4 simdi g2
  • Cep telefonu sadece markaya bakılmaz
    Cep telefonu, ömrü en kısa cihazdır
    Arızalanırsa alacağın servis hizmetine önem vereceksin
    Marka kötüleyenlerin mesajlarını ciddiye alan varsa şaşarım.
    Fiyat - perf ve aldığın yerin cok ehemmiyeti var...
    Markanın önemi yok

Ha bir de telefonda en cok neyi kullanıyorsun ona dikkat edeceksin

Bir de 50 TL daha ver sunu al diyeni takmayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 25 Haziran 2014; 2:35:23 >
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için tek tek
  • Bir bildiğimiz varki Tüm Forum Samsungu kotuluyor. Yani daha iyisi ve daha kalitelisi varken Samsung a para kaptırmak akıl kârı değil (S5)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferrari091

Bir bildiğimiz varki Tüm Forum Samsungu kotuluyor. Yani daha iyisi ve daha kalitelisi varken Samsung a para kaptırmak akıl kârı değil (S5)

aynen hocam
    tavsiye bölümünde sürekli yazan insanlara yardım etmeye çalışan fazla kişi yok zaten olanlarda bu konuda yeterince bilgili ve araştıran üyeler
    dediğiniz gibi bir bildiğimiz var ki samsung almayın diyoruz normalde ben marka değil modele bakarak öneririm veya alma derim ama samsung alıştırdı artık her modeline alma dedirtmeye
  • bence marka kötüleyenleri genellemek yanlış. çoğu kötülediği markayı alıp kullanmış yorum yapıyodur. ayrıca markanın önemi kesinlikle var. herkesin iyi bildiği ama kullanınca kötü olduğu anlaşılan amiraller var.
  • Hocam herkesi kaleye almayın az cok forumda cıhazların sorunları ve iyi yanalrı ortada bir kaç kişinin dedğine bakarak genelleme yapmayın İyi bir analiz le doğruya ulaşabilişrisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.