Bildirim
Marka bazında sizce hangisi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ıkısı arasında model bazlı degıl genele gore konusursak,sony derım..
daha saglam kasa ve malzeme yapısı daha yuksek batarya surelerı daha hafıfıve akıcı arayuz,daha cabuk guncelleme desteği. -
Gel de bunları babama anlat :) ben zaten xperia c4 almays karar verdim ama yok adam sony almayayım diye elinden geleni yapıyo. Bi ara note2 ve j7 ye takmıştı. Şimdide znf 2 lasere taktı. Bi kaç özellik için 250 tl fazla verilirmiymiş. Xperia c4 hakkında yazdığınız gözlem yazısını okuttum ona hala ikna olmuyo, kötü yorumları göstermiyosun diyo. İnceleme videolarını izletsem ikna olur mu? Sizce ne yapmalıyım ikna olması için
Çok uzun oldu kb yin ama çok sinirlendim artık. Telefonu babam alacağı için ilk önce onu ikna etmem lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önemli olan marka değil kardeş modeldir sen hangi telefonları almak istiyorsun onu söyle -
Üstte de belirttiğim gibi c4 almak istiyorum ama babam genel olarak sony almamı istemediği için ikna etmeye çalışıyorum onu, sony i kötü bir marka zannediyo :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sensei İtachi -- 8 Ocak 2016; 23:59:18 >
c4 alın gitsin güzeldir -
Asus da güzel markadır, ancak cep telefonu sektöründe Sony ile asla kıyaslanamaz. Yılların Sony'si hocam yapmayın. LG ile Sony arasında kalın ama, asus ile sony arada kalınacak markalar değiller bence -
Girip oldum yatak döşek yatıyorum beni bu halimle güldürdün hocam tabii sony.
Ben zaten biliyorum sony in daha iyi olduğunu ama malesef babamın tabularını yıkamıyoruz :)
Madem sony olmuyor lg alın sizde g3'ler iyi mesela -
quote:
Orijinalden alıntı: Freeze MF
Madem sony olmuyor lg alın sizde g3'ler iyi mesela
Zamanında onu da düşündüm ama kasa çatlamasından dolayı vazgeçtim(kullanan 2 arkadaşımda da var) ona da pahalı diyo zaten :)
zf2 laser ya da meizu m2 note al geç o zaman 1000 tl altı en iyi kameraya sahip 2 cihaz -
Z5c veya z5 alicak paran varsa sony ha sony nin alt modelini aligina git zenfone 2 al he ides samsung u düşünmelisin yazilimi da donanımifda ćok guçlü ve ekstra yetenekli bi telefon ureticisi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Öneriniz için teşekkürler ama samsungu arayüz olarak pek başarılı bulmuyorum. Şu an kullandığım telefonunda markası samsung, bugün bir vodafone bayisine gittim orada galaxy e7 aklımı çeldi, bildirim LED olsaydı tercihimi bu yönde de kullanabilirdim. Babam asus düşünürsen znf2 laser al dedi. Yani znf2 alamazmışım. İyice karışmaya başladı artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X