Şimdi Ara

Mario'nun neden adam gibi kaliteli PC oyunu yok ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yılların oyunu bu neden kaliteli bi firma marioya el atıp muhteşem görsel ve efekte sahip bir oyun yapmıyorlar yoksa var da ben mi bilmiyorum ?

• xbox ta var
  • Bildiğim kadarı ile mario nintendo haricinde başka şirketler tarafından herhangi bir platforma çıkarılamaz.nintendo kendi çatısı altında bulunan mario,zelda,pokemon gibi oyunları kendi oyun platformlarına çıkarıp parayı kırıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kımyasal

Bildiğim kadarı ile mario nintendo haricinde başka şirketler tarafından herhangi bir platforma çıkarılamaz.nintendo kendi çatısı altında bulunan mario,zelda,pokemon gibi oyunları kendi oyun platformlarına çıkarıp parayı kırıyor.

nintendo pardon xboxta olduğunu yazmıştım dostum sağol düzelttiğin için
  • benim düşüncem nintendoda başlayan bi olayı geliştirmişler pc için düşünmeleri bence saçma olurdu
  • quote:

Bildiğim kadarı ile mario nintendo haricinde başka şirketler tarafından herhangi bir platforma çıkarılamaz.nintendo kendi çatısı altında bulunan mario,zelda,pokemon gibi oyunları kendi oyun platformlarına çıkarıp parayı kırıyor.

halbuki diger yerlerede cıkartsalar parayı daha fazla kıracaklar onların dusuncesi [ nintendo elit kesme hitap eder ] :D yemisim elitini adam kıytırık kolu saga sola zıplatıyor anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: loses

quote:

halbuki diger yerlerede cıkartsalar parayı daha fazla kıracaklar onların dusuncesi [ nintendo elit kesme hitap eder ] :D yemisim elitini adam kıytırık kolu saga sola zıplatıyor anca

Nintendo'ya has oyunların gerçekten tutkulu ve bağlı bir kesimi,alıcısı var.Nintendi bu oyunlar sayesinde kendi platformunu satıyor ve oyun yapımcılarına bir pazar sunuyor.Buda sektördeki rekabetin kızışmasına neden olur.mario benzeri oyun Sony: Litle big planet örneğin.Wi-u ile batırdılar gibi ama bakalım ileride ne göreceğiz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mario'yu geçtik pokemon'a güzel 3D bir oyun yapsalar tadından yenmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Mario'yu geçtik pokemon'a güzel 3D bir oyun yapsalar tadından yenmezdi.

Başlatma la pokumonundan. Voltran Voltran Voltran. Dıttıııı dıtt dıtttııııı bende kafasını oluşturuyorum.
  • olsa yada çıksa kesinlikle en çok satanlarda 1 numara olur
  • Çünkü mario çocukluğumuzda atarimiz'de oynadığımız o tatlı oyundur, hep te öyle olacaktır. Bırakalım da çocukluğumuzun hatırası olarak kalsın.
  • beyler bi düşünsenize ama call of duty kalitesinde gta 5 gerçekçiliğinde dmc 5 efektli bi mario senaryolu falan aşırı gerçekçi olucak off süper olur he
  • Nintendo'nun exclusive oyunları onlar bende Pokemon'un pcye çıkmasını çok isterim fakat pc için çıkarmıyorlar sağlam bişey.
  • pc de nintendo wii emulatorü dolphin ile new super mario bros wii bitirdim. yani oynayabilirsin. çok güzel bir oyun.

• Bende bir çok mario oyununu emulatör ile bitirdim. Ama orjinal olarak çıkamaz. Nintendoya özgü bir yapım.
  • PC için marionun ateri sürümü var arada açar oynarım zevkli gerçekten
  • SATEN Marionun özel pc sürümleri var google da araştırın bende olanları

MARİO FOREVER
    MARİO FOREVER BROS 3 ADVANCE
    BOMBER MARİO
    MARİO ICE TOWER
    MARİO ICE TOWER 2

BİDE BENİM PC DE NİNTENDO OYUNLARI BİR PROGRAMLA ONLARI ÇALIŞTIRABİLİYOM

MARİO 1
    MARİO 2
    MARİO 3
    VE DAHA HACKLİ MARIO

VE EN GÜZEL PC OYUNU

MARIO 2012

İYİ OYUNLAR
  • Mario vakti zamanında güzeldi. Bırakalım da bir anı olarak kalsın içimizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankara06tc

SATEN Marionun özel pc sürümleri var google da araştırın bende olanları

MARİO FOREVER
    BOMBER MARİO
    MARİO ICE TOWER
    MARİO ICE TOWER 2

MARİO 1
    MARİO 2
    MARİO 3
    VE DAHA HACKLİ MARIO

VE EN GÜZEL PC OYUNU

MARIO 2012

İYİ OYUNLAR

nes emulatör kullanıyorsunuz herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

quote:

Orijinalden alıntı: ankara06tc

SATEN Marionun özel pc sürümleri var google da araştırın bende olanları

MARİO FOREVER
    BOMBER MARİO
    MARİO ICE TOWER
    MARİO ICE TOWER 2

MARİO 1
    MARİO 2
    MARİO 3
    VE DAHA HACKLİ MARIO

VE EN GÜZEL PC OYUNU

MARIO 2012

İYİ OYUNLAR

nes emulatör kullanıyorsunuz herhalde

evet nes emulator kullanıyorum ama nes den başka emulatorler de kullanıyorum mesela n64 nds gibi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.