internet üzerinden ds ile bu oyunu oynuyorum ancak anlamadığım bir konu var. Rakipler benim seçemediğim bazı karakterleri seçebiliyorlar. En çok gördüğümde bir robot. Bir deben en hızlı aracı alıyorum ama rakipler ben ne kullanırsam kullanayım benden hızlılar. Oyunda hile mi var acaba
Belki adamlar yarış yaptıkca yeni arabalar yeni karakterler geliyordur
evt dostum normal oyunda bile herbölümü birincilikle geçtiğin zaman yeni arabalar ve pistler açılıyor oyunda yanılmıyorsam 2yada 3tane gizli adam var oynadığın kişiler bu adamları çıkartmıştır
gizemcahit ve skull_lord arkadaşların dedigi gibidir heralde başarın arttıkca yeni pistler ve arabalar vs...geliyodur ne zamandan beri mario kart ds oynamadıgım için bilemiyorum
12 Farklı karakter var toplam açmanız için uğraşmanız lazım baya ,
Birde onlardaki rahat bizde yok evet ne seçerlerse seçsinler hep yeniyorlar..Ben en fazla 2. oldum yani 3 küşülük yarışta
Cidden çok zor yaw. Çok az birinciliğim var. Galibiyetlerimin ikisi de türk bir oyuncuya karşıydı zaten :)
arkadaşlar mario kart ds de birincilik kazandıkça yeni karakterler,yeni arabalar ve pistler açılıyor.bazı arkadaşlarımın da dediği gibi yabancı rakipler ne seçerlerse seçsinler bizi mutlaka yeniyorlar.onlara karşı en ufak galibiyet şansımız yok
o kadarda degil ahmet ya tamam benide geciyorlar ama bir cogunun onunde bitiriyorum .. :) kestirmeleri ve mantarlari iyi kullan :)
Eğer R4 kart gibi bir şey kullanıyorlarsa hile yapıp bütün karakterleri açabilirler,gerçektende tanıdığınızın dışında(yani fc nin dışında) başka kişilerle oynamak sarmıyor..
kuccukpirana haklısın biraz abartmışımjapon yarışmacılar dicektim yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme