Şimdi Ara

mario götze milan'a trafsfer olmuyor!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar milan'ı açtım 1 lig şampiyonluğu 1'de şampiyonlar ligi kazandım. ama buna rağmen ve milan gibi dünyanın en büyük 2. takımı olmama rağmen mario götze benim takıma gelmeyi kabul etmiyor!! ne yapabilirim? nasıl kabul ettirebilirim??

• real madride bile gelmiyoki
  • Teklif götürmeden önce oyuncu ile konuşup aklını karıştırabilirsin , bazen işe yarıyor , futbolcunun favori personellerine vs giriyorsun tabi bu uzun zamanda oluyor sonra yapacağın teklifte gelme oranı yüksek
  • ya o zaman ne biçim bi oyun yapmış bu adamlar!! 19 yaşında potaniyel yıldız bir oyuncuyu dünyanın en büyük 2 takımı da alamıyorsa biz oyunu kapatalım gidelim!!
  • dunyanin en buyuk 2. takimi ?
  • tarafsız gözlerin görebileceği şekilde dünya tarihinin en büyük 3 futbol takımı

1- real madrid
    2 -A.C MILAN
    3 -Liverpool

sonrası da beyern, ajax vs. diye gider..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutksk -- 28 Aralık 2011; 12:56:54 >
  • İlk 3 takım tartışılır da
    Götzeyi oyunun hemen başında Uniteda 66 milyon euroya almıştım ama fazla sakatlanıyor pek tavsiye etmem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hımm sakatlık konusu can sıkıyor oyunda ya. zaten pato da sakatlanıyor, saolasın.

bu arada ilk 3 takım tartışılamaz tartışmak için tarihi değiştirme şansımızın olması gerekir. belki bugünkü popülaritelerine göre takımları görüyorsunuz ama takımların büyüklüklerin bugünkü maddi güçleri değil tarihsel başarıları belirlediği için isteseniz de istemeseniz de dünya futbol tarihinin şuan için en büyük 3 takımı sırasıyla böyle. maddi güç ve popülerite belirleyecek olsa man city veya chelsea diyebiliriz
  • Real madride gelmeyen adam tabi milana gelmez.
  • Ben barçaya aldım 70 milyon euroya
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutksk

tarafsız gözlerin görebileceği şekilde dünya tarihinin en büyük 3 futbol takımı

1- real madrid
    2 -A.C MILAN
    3 -Liverpool

Oyunu silsen daha iyi olur bence, şu listeye bakınca...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenilmez Armada 1905

quote:

1- real madrid
    2 -A.C MILAN
    3 -Liverpool

0-Galatasaray diye başlaması lazım listenin
  • bazen oyuncu menajerleri sizden nefret ediyor o zaman kontrat imzalamaya yanaşmıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

bazen oyuncu menajerleri sizden nefret ediyor o zaman kontrat imzalamaya yanaşmıyorlar

aslında evet bu dediğin doğru ! ama ben oyuncu menajerlerine nasıl sevdiricem kendimi onu bilmiyorum. sanırım sevmemelerinin sebebi de şey mesela milan'da istemediğim oyunculara kötü davranıp başka kulüplere falan öneriyoruz ya.. ondan olsa gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yenilmez Armada 1905

quote:

1- real madrid
    2 -A.C MILAN
    3 -Liverpool

Senin ilk 3 sıralaman nedir söyler misin? Bakalım sen oyunu bilgisayarında bulundurmayı hak ediyor musun? Barcelona'yı mı koyacaksın ilk üçe? Bayern, Ajax kısmı tartışılabilir ama futbol tarihlerinde ciddi başarıları ve yeri olan takımlar. Ama daha Manchester United ve Barcelona da var. Liverpool dediğin takım Ada'nın en başarılı takımıdır zaten, bir takım düşün ki EPL'de 20 yıldır şampiyon olamamasına rağmen ezeli rakibi onu şampiyonluk sayısında anca 2011 yılında geçebilmiş olsun. Uzun lafın kısası, özellikle futbol tarihinin en iyi kulüpleri tartışmasında Milan ile Real Madrid'in ilk ikideki yerini tartışacak adam varsa ciddi anlamda kendisinin futbol bilgisinden şüphe ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş zaten liseli ergen muhabbeti olduğu için çok uzatmak istemedim konuyu. REAL MADRİD + MİLAN + LIVERPOOL

su götürmez şekilde ilk 3 sıra. nedenine gelince yerel ligdeki büyüklükleri boşveriyorum ama üçü de yerel liglerinde en çok şampiyonluk yaşayan ilk 3 takım içindeler.

bunun dışında büyük olmalarını sağlayan temel faktör

real madrid = avrupa'nın en büyük kupasında 12 kez final oynayıp 9 kez kazanıyor

milan = 11 finalde 7 şampiyonluk yaşıyor

liverpool = 7 final oynayıp 5 kupa kaldırıyor.

bunlardan sonra bakarsak bayern 8 final 4 kupa

barcelona 7 final 4 kupa

ajax 6 final 4 kupa
    sonra man utd, inter vs.

bu tarihi değiştiremeyeceğimize göre liste net. tartışmaya gerek yok. liseli ergen kardeşlerimiz akılları ermeye başladığı günden bu yana sadece BARCELONA'yı gördükleri için bu takımı büyük görüyorlar oysaki biraz tarihi bilse 94 yılındaki efsanevi final maçında MILAN'ın barcelonayı nasıl ezdiğini falan bilirler neyse bu kadar laf yeter sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutksk -- 30 Aralık 2011; 15:42:52 >

• quote:

1- real madrid
    2 -A.C MILAN
    3 -Liverpool

• umutksk insanlara laf anlatmak zordur kardeşim
  • quote:

kardeş zaten liseli ergen muhabbeti olduğu için çok uzatmak istemedim konuyu. REAL MADRİD + MİLAN + LIVERPOOL

su götürmez şekilde ilk 3 sıra. nedenine gelince yerel ligdeki büyüklükleri boşveriyorum ama üçü de yerel liglerinde en çok şampiyonluk yaşayan ilk 3 takım içindeler.

bunun dışında büyük olmalarını sağlayan temel faktör

real madrid = avrupa'nın en büyük kupasında 12 kez final oynayıp 9 kez kazanıyor

milan = 11 finalde 7 şampiyonluk yaşıyor

liverpool = 7 final oynayıp 5 kupa kaldırıyor.

bunlardan sonra bakarsak bayern 8 final 4 kupa

barcelona 7 final 4 kupa

ajax 6 final 4 kupa
    sonra man utd, inter vs.

bu tarihi değiştiremeyeceğimize göre liste net. tartışmaya gerek yok. liseli ergen kardeşlerimiz akılları ermeye başladığı günden bu yana sadece BARCELONA'yı gördükleri için bu takımı büyük görüyorlar oysaki biraz tarihi bilse 94 yılındaki efsanevi final maçında MILAN'ın barcelonayı nasıl ezdiğini falan bilirler neyse bu kadar laf yeter sanırım.

dostum dediklerine kısmen katılıyorum kısmen katılmıyorum,bunları anlatmıcam..dediklerinin çoğu dogru olabilir ama sonda verdiğin örnek komik olmus bence..

milanın 94 fınalınde barcayı ezmesi örneği...evet ezdi ama o mantıkla barcada real madridi 2010 da ezdi.yada 2011 de olsun..bu nasıl barcelonayı madridden daha buyuk bır takım yapmadıysa(tarih olarak) milanın final macında barcayı ezmeside onu barcadan buyuk yapmaz...bı macla olmaz yanı bu işler demek istediğim..

bak buyuk değil demiyorum basarı olarak daha buyuk zaten milan tarih olarak..ama bunu finalde barcayı ezdi diye solemen yanlış.barcada aynısını bicok kez yaptı..barca nasıl bununla en ıyılerden olmadıysa mılanda barcayı ezdi diye en ıyılerden olmadı..dogru dediğin şeyi yanlış göstermişsin bilmem anlatabildim mi..
    sana karşı cıkmıyorum dogru dediğin şeyi yanlıs sekilde orneklendırdıgını soluyorum gelipte bana patlama :)gereksiz bi ayrıntı olabilir ama söylemek istedim...

not:barcelona yı destekleyen biriyim...

not 2: götzeyi bende alamamıştım bi türlü..ancak nezaman takip etsem adam sakat hakaten..

• yok kardeş eyv tamam yanlış anlatmış olabilirim, yanlış örnek vermiş olabilirim ama o yazının tamamını okursan örneğin sebebini anlamış olursun. dediğim şey şu

hani bugün lise son gibi olan ergen kardeşlerimiz yıllardır sadece barcelona'nın başarılarına şahit olduğu için barcelona dışında büyük bir takım olmadığını düşünüyorlar ya, bende belli devirlerde belli takımların ön planda olduğunu örneklendirmek için zamanında çok sevdikleri barcelona'nun ne halde olduğunu göstermek öyle bir örnek verdim.ha bunun dışında inter'in çatır çatır ezdiği finalde bi kaç yıl evveldi yahu neyse konu o değil örnek olarak 3 kere üst üste final oynayan juventus, şampiyonlar ligini sömüren real madrid, efsane liverpool örnekleri de verebilirdim. sadece örnek o. bu arada bende KARŞIYAKA'lıyım. ne bu büyük diye saydığımız takımları ne de bizim elimizde büyük diye birbirimize kakaladığımız 3 bizans takımını tutmuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutksk -- 31 Aralık 2011; 17:54:04 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.