Şimdi Ara

Mario Gomez: 'Şampiyonluk için geldim'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Mario Gomez: 'Şampiyonluk için geldim'

Golcü futbolcumuz Mario Gomez, Beşiktaş Dergisi’ne konuştu ve çok çarpıcı açıklamalar yaptı. Üstelik dev posteri de hediye...

Bavyera’nın kaplanı, İspanya’nın boğası bir araya gelmiş ve ortaya futbol için yaratılmış bir organizma çıkmış: Mario Gomez... O, futbolun yaşayan efsanelerinden ve şimdi Beşiktaşımız için yeşil sahalarda ter döküyor. Mario, Almanya Milli Takımı’ndan Beşiktaş’a, futbol kariyerinden futbol tutkusuna kadar tüm hissettiklerini bu röportajda anlattı.

İşte o röportajdan bazı bölümler…

“Kalite yükseldikçe alanı genişletmek istersiniz. Fiorentina ve Münih’de hep biz alan bulmaya çalışırdık ancak Stutgartt’ta ise tam tersi, bu defa biz kapanıyorduk. Yani biz alanı daraltmayı çalışırdık. Bu tamamen sahip olduğunuz oyuncu kalitesiyle alakalı bir durum. Tabii ki yüksek kaliteli futbolcularla açık bir oyun hem oynayana hem seyirciye daha fazla haz verecektir.”

“Spor yazarları, antrenörler, taktisyenler hep şuna benzer laflar ederler; ‘Hücum etmek maç kazandırır, savunma yapmak ise şampiyonluk kazandırır’. Ben buna şiddetle karşı çıkıyorum. Çünkü futbolseverler stadyuma gol görmek için gelirler.”

“Eskiden isyankar bir çocuktum, tabii ki büyüyünce daha barışçıl bir insan oldum ama ailede hep ayrıksı bir taraftar olarak kaldım. Barselona’nın gerçekten büyük bir hayranıyım, fanatiğim hatta. Ailem ise silme Real Madrid’lidir!”

“Burada, İspanya’da, İtalya’da, Almanya’da o kadar farklı ve güzel insanlarla iletişime geçiyorum ki milliyetlerin de bir önemi kalmıyor bir noktadan sonra. Sanıyorum benim Alman ya da İspanyol olmamdan daha fazla, içimde iyi bir insanın var olduğunu düşünmek bana daha iyi hissettiriyor ve o kişilik herhangi bir milliyete sığmıyor.”

“Kazanmak ve kaybetmek hayatı bütünlüyor. Futbol gibi. Eğer yolunda gitmeyen bir şey varsa mutlaka bunun bir sebebi olmalıdır ve bunu çözmek isterim. Melankoliye kapanmak yerine olayları rayına oturtmak lazım.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Ekim sayısında...

Mario Gomez: 'Şampiyonluk için geldim' Mario Gomez: 'Şampiyonluk için geldim' Mario Gomez: 'Şampiyonluk için geldim' Mario Gomez: 'Şampiyonluk için geldim' Mario Gomez: 'Şampiyonluk için geldim' Mario Gomez: 'Şampiyonluk için geldim'

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pthe.

Yanlış yere gelmiş.

Bence şu an BJK en önemli şampiyonluk adayı.

Adamlar 3 yılın hasatını bu yıl yapacak. Bizim oynadığımız futbol ortada. FB'nin ise takım kimyasının oluşamayacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YazıYorum

quote:

Yanlış yere gelmiş.

Adamlar 3 yılın hasatını bu yıl yapacak. Bizim oynadığımız futbol ortada. FB'nin ise takım kimyasının oluşamayacağını düşünüyorum.

Onlardan hiç birşey olmaz hep lafta geçen senede böyle dediler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman yıllık 5 Milyon £'dan vazgeçip bize gelecektin 2 yılın heba olucak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yanlış yere gelmiş.

Son bir kaç haftaya kadar şampiyonluk kovaladılar, 15. olmadılar ki. Ha niyetin başkaysa çayımı soğutmayım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

O zaman yıllık 5 Milyon £'dan vazgeçip bize gelecektin 2 yılın heba olucak.

Yıllık 5m euro derken?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vitor Pereira Takip Konusu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sagelocanda

quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

O zaman yıllık 5 Milyon £'dan vazgeçip bize gelecektin 2 yılın heba olucak.

Yıllık 5m euro derken?

Kendisi yıllık 5 milyon euro istmemiş klübü ise 9 milyon euro bonservis demişti
  • quote:

Yanlış yere gelmiş.

çok iyi olmuş eksiyi basmışlar ama güzeldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış yere gelmiş.

Son bir kaç haftaya kadar şampiyonluk kovaladılar, 15. olmadılar ki. Ha niyetin başkaysa çayımı soğutmayım ben

İki tane kaplumbağa hızındaki defans ile anca türkiye kupasında favori olurlar.

Diyen takım taraftarının defansı pique ramos? veya thiago falan mı? Allahım akıl fikir versin.

İşin gücün trollük nefret kusmak. Gitte vaktimizi çalma değersiz yorumlarınla.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış yere gelmiş.

Haklısın kardeş Astana maçında yerde sürünen bizim Rhofolfoydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gomez türkiye'de yeni olduğunu bu kadar belli etme

• quote:

Orijinalden alıntı: Freddy03

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yanlış yere gelmiş.

Diyen takım taraftarının defansı pique ramos? veya thiago falan mı? Allahım akıl fikir versin.

İşin gücün trollük nefret kusmak. Gitte vaktimizi çalma değersiz yorumlarınla.

Mesajını alıntı yapıyorsun kendini önemli hissediyor. Kendi savunmalarına dere tepe sövüyorlardı 3 maçtır

Burada da hakemler ile araları iyi. 3 hafta 9 puan. He demene bile gerek yok engelle geç

Benfica maçından sonra yorumlarını takip edersin

• birakin su rakip takim taraftarlarini mactan once de besiktas derbi kazanamaz diyolardi simdi sampiyon olamaz diyolar boyle bi kafa yapisi olamaz, olanida ciddiye alip tartismaya girmeyin yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

birakin su rakip takim taraftarlarini mactan once de besiktas derbi kazanamaz diyolardi simdi sampiyon olamaz diyolar boyle bi kafa yapisi olamaz, olanida ciddiye alip tartismaya girmeyin yahu.

hocam sen şimdi o kazandığın derbi ile gurur duyuyor musun?bununla övünebiliyor musun?için rahat bir şekilde oh be derbbi kazandık diyor musun?hani nerede o beşiktaşlı duruşu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

birakin su rakip takim taraftarlarini mactan once de besiktas derbi kazanamaz diyolardi simdi sampiyon olamaz diyolar boyle bi kafa yapisi olamaz, olanida ciddiye alip tartismaya girmeyin yahu.

hocam sen şimdi o kazandığın derbi ile gurur duyuyor musun?bununla övünebiliyor musun?için rahat bir şekilde oh be derbbi kazandık diyor musun?hani nerede o beşiktaşlı duruşu?

gurur duymama gerek yok kardes daha oncede 135 kere yenmisiz sizi sizde bizi yenilip yenilmek olaylarini gurur meselesi yapmaya gerek yok.

Isin hakem olayindan bahsediceksen medyanin yarattigi sahte algiya dusmeyin derim, ki son 10 derbiyi ele alalim oncesini sonrasini yani derbi oncesi en onemli oyuncularimizin gereksiz kartlar gorerek oynamamasindan baslayip, mac icinde neler olduguna kadar gelirsek soyliycek hic biseyin olamaz, ama sizede bizede olsa, hakemi mumkun oldugunca konusmama taraftariyim. Yenicek takim genelde kazanir maci.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.