Şimdi Ara

Mario Gomez, Bild'e kararını turnuva sonrası vereceğini söyledi!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Bazen nasil bir mantık yürütüyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum. Bu haberle bonservis olayini nasil birleştirsin, nasil emin oldun, nasıl benim dediğim gibiymiş işte diyorsun?

Beşiktaş Gomez için bonservis falan ödemeyecek bunu artık kafanıza sokun, kulübün CEO'su da söz konusu olmadigini soyledi. Gomez kalıyorum dediği an Beşiktaşla sözleme imzalar, bir kuruş da bonservis ödemeyiz.

Boyle olmasi da Gomez'in lehine zaten kendi kazanacağı parayi neden kulüplere yedirsin?

dostum oradan vardıgım nokta şu, o zamn da konuyu doğru yorumlamış ve yansıtmıştım , aksini burda söylemelerine ramen.

benim anlamadığım nokta da, nasıl haal bonservis ödenmeyecek diyorsunuz anlamıyorum. O opsiyon doldu. Artık bedavaya BJK da oynayacak die bişey yok. Bunu nereye dayanarak söylüyorsun açıklar mısın? Sözleşme şartları ortada ve artık 7 düvel duydu olayı.

Konu şu, Beşiktaş bonservis vermeyeceğini söylüyor. çünkü başkan 1000 e halledecekken şimdi milyonlar vermem ben. Sen kendin çöz bonservisini gel diyor Gomez e. Sana şu kadar verecez diyor. Gomez de bonservis derdini kendi çözmeye çalışacak eğer BJK da kalmak işine gelirse. Şu anda görünen o.

Ama benim şu andaki konuda vardığım son nokta ise de Gomez 'in BJK da kalmaktan ziyade daha iyi yerler kollaması, ne BJK yı ne Fiorentina yı hiçbir şekilde düşünmediği (zaten neden düşünsün babasının klübü mü o da ayrı konu) Biyer bulamazsa kendine, dicek ki BJK ya basın parayı alın diyecek.

Bu konuyu da yine daha ileride yine konuşuruz dilerseniz. konu aynen bu şekilde çıktığı zaman.

• serhanuygur kullanıcısına yanıt
    Ortada olan sözleşme şartlarını söyleyebilir misin? Sözleşmeyi bilen yok, sadece fikir yürütüyoruz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam önündeki 2-3 senenin, belki futbol kariyerinin son planlamasını yapacak. Bütün alternatiflerini görmek istemesi normal.Eleştiriler ağır, olayları kişisel algılamayın.BJK'ye yapılmış bir saygısızlık yok.
  • serhanuygur kullanıcısına yanıt
    sene daha kiralık opsiyonumuz var. Gelirse kiralık gelir, bonservisinin yarısını vermek gibi bir saçmalık yapmaz yönetim, sözleşmesinin son senesi olduğu için. Zaten büyük ihtimalle sıkıntı bu. Biz 1 senelik kiraladığımızda bu sene ölü bir sezon geçirirse son sözleşmesi berbat bir takımla berbat şartlarda olur. hazır popüler ve formdayken değerlendirmek istiyor doğal olarak.
  • quote:

Ortada olan sözleşme şartlarını söyleyebilir misin? Sözleşmeyi bilen yok, sadece fikir yürütüyoruz...

nasıl yok? Yöneticilerin demeçleri var, bütün spor yorumcuları bu konu üzerine konuştu, kontrat şartları çok açık defalarca yazıldı forumda da. Bu söylenti değil kontratın kendisi. Sen aksini ümit mi ediyorsun yoksa gördüğün bildiğin bişey mi var dostum yani bu kadar net nasıl hayır diyebiliyorsun anlamadım.

Gomez in sözleşmesinde nisanda karşılıklı anlaşarak kullanılması gereken bir opiyon var 1000 euro karşılıında 1 sene daha BJK da oynuyor ve sonrasında da zaten serbest kalıyor Gomez. Fiorentina ile kontratı bitiyor.
    Kullanmazsa, sezon sonunda tekrar Fiorentina oyuncusu oluyor ve başka yere transferinde %50 bonservis BJK nın oluyor, TR ye başka takıma transferinde %50 + 7,5 M euro BJK ya ödeniyor.
    Sadece Fiorentina'da kalması durumunda BJK hiç para alamıyor.

Bu kontrat şartları herkes tarafından biliniyor.

Şu anda Mario Gomez Fiorentina nın oyuncusu. Beşiktaş'ın değil, Serbest de değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: BATE41

sene daha kiralık opsiyonumuz var. Gelirse kiralık gelir, bonservisinin yarısını vermek gibi bir saçmalık yapmaz yönetim, sözleşmesinin son senesi olduğu için. Zaten büyük ihtimalle sıkıntı bu. Biz 1 senelik kiraladığımızda bu sene ölü bir sezon geçirirse son sözleşmesi berbat bir takımla berbat şartlarda olur. hazır popüler ve formdayken değerlendirmek istiyor doğal olarak.

kiralık kalıp kalmayacağına nisan sonuna kadar karar verilmesi lazım dı. opsiyon kullanılmadı.
  • Gomez kendisini tekrar var eden Beşiktaş'ı yedekte tutup aşağılıyor bunun başka bir açıklaması yok
  • Şimdi akıllarda tek bir soru var
    Başkan bonservissiz oynatacağı adamı seneye bonservis verip alır mı? Bence hayır
    Gomez beşiktaşta oynayacaksa yine benzer bir anlaşmayla olur bu iş. Yoksa yeni biri alınır.
    Birde başkan yerinde olsam gomezin açıklaması gerçek ise dkk beklemezdim ki öyle yaptığını sanıyorun

• Opsiyonu kullanmayarak zaten bizi bonservis ödemek zorunda bıraktı olası bir devam edilme durumunda . Bence cok zorlanmamalı diger alternatifler netlestirilmeye baslanmalı.

1 Kaleci
    2 Bek
    1 Stoper
    1 Kanat
    1 Forvet

Şartogluşart.
  • Bende karısını anladım, ne oluyor lan dedim bi an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

Bende karısını anladım, ne oluyor lan dedim bi an

Ben de bir an herhalde turnuva sonrasi karisinin Bild'de calismasina izin verebilecegini dusundum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

quote:

nasıl yok? Yöneticilerin demeçleri var, bütün spor yorumcuları bu konu üzerine konuştu, kontrat şartları çok açık defalarca yazıldı forumda da. Bu söylenti değil kontratın kendisi. Sen aksini ümit mi ediyorsun yoksa gördüğün bildiğin bişey mi var dostum yani bu kadar net nasıl hayır diyebiliyorsun anlamadım.

Gomez in sözleşmesinde nisanda karşılıklı anlaşarak kullanılması gereken bir opiyon var 1000 euro karşılıında 1 sene daha BJK da oynuyor ve sonrasında da zaten serbest kalıyor Gomez. Fiorentina ile kontratı bitiyor.
    Kullanmazsa, sezon sonunda tekrar Fiorentina oyuncusu oluyor ve başka yere transferinde %50 bonservis BJK nın oluyor, TR ye başka takıma transferinde %50 + 7,5 M euro BJK ya ödeniyor.
    Sadece Fiorentina'da kalması durumunda BJK hiç para alamıyor.

Bu kontrat şartları herkes tarafından biliniyor.

Şu anda Mario Gomez Fiorentina nın oyuncusu. Beşiktaş'ın değil, Serbest de değil.

Ortada dönen şu, Beşiktaş'ın 1000 Euro'luk sembolik bir opsiyonu var, eğer Gomez isterse Beşiktaş bu parayı Fiorentina'ya ödeyip oyuncunun bonservisini alacak ve Gomez Beşiktaş'la yeni sözleşme imzalayacak uzatmak için. Bu süre zarfında Gomez, Fiorentina'ya döner ve Fiorentina Gomez'i satarsa Beşiktaş %40, Fiorentina %60 alacak. Eğer kalan 1 sene de Beşiktaş Gomez'i satarsa Beşiktaş %50, Fiorentina %50 alacak. Gomez'in 2 sene anlaşması vardı Fiorentina ile, 1'i bitti, 1 sene kaldı.

Nisan ayında opsiyona gelirsek, Gomez açık açık söyledi, Nisan'da 1 kere hata yaptım, bir daha yapmam. Bunu diyen bir adamın Nisan ayına opsiyon koydurması mantıklı mı?

Fiorentina vergi dahil Gomez için yıllık 10m Euro odeyecek eğer gomez Fiorentina'ya dönerse.

Bu veriler dahilinde tekrar düşünün bence nedir mantıklı olan?

• Hicks kullanıcısına yanıt
    O 1000 euro bonservisi nisan ayinda anlasirlarsa odeyecekti besiktas. Ama anlasamadilar. Su an fiorantinanin oyuncusu

• quote:

Orijinalden alıntı: RakiBalikKavun

O 1000 euro bonservisi nisan ayinda anlasirlarsa odeyecekti besiktas. Ama anlasamadilar. Su an fiorantinanin oyuncusu

Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Sözleşmeyi mi gördünüz?

Ben mantıklı olarak neden böyle olamayacağını açıklıyorum... Sizin açıklamanız nedir?
  • bu adam m.united gibi bir takıma gidebilir bayrn fln hayal zaten arayış içerisinde olduğu gayet belli.
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    http://www.ntv.com.tr/spor/gomezin-bonservis-bedeli-bin-euro-besiktasa-ozel-sart,i-mdGmr9akiqeW7eZ9jHIg

• quote:

Orijinalden alıntı: RakiBalikKavun

http://www.ntv.com.tr/spor/gomezin-bonservis-bedeli-bin-euro-besiktasa-ozel-sart,i-mdGmr9akiqeW7eZ9jHIg

http://m.karar.com/spor-haberleri/gomez-bin-euroya-bizim-139614

Bunlar hep varsayım...

Ben mantıktan bahsediyorum, bu da Gökhan Sarı'nın açıklaması...

• quote:

Orijinalden alıntı: serhanuygur

quote:

Orijinalden alıntı: BATE41

kiralık kalıp kalmayacağına nisan sonuna kadar karar verilmesi lazım dı. opsiyon kullanılmadı.

Gomez bize 2 seneliğine kiralık geldi. Biz satın alma opsiyonunu kullanamadık, gomez yüzünden. Yani şuan sezona bizimle başlayacak şekilde gözüküyordur federasyonlarda ama gitmek isterse satış kararını Fiorentina vereceği için bize sorulmayacak.Biz sadece bonservisten pay alacağız.Yani gomez var olan sözleşmesinin sonuna kadar bizde oynayabilir tercihi bu yönde olursa fiorentinanın karışabileceği bir durum söz konusu değil.

• BATE41 kullanıcısına yanıt
    aynen fio karışamaz ama adamlara ingiltereden 20 milyonluk teklif geldi diyelim gomez kabul etmezmi ingiltereye gitmeyi bence eder
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.