Şimdi Ara

Mario (Download) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
62.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • eyvallah arıyordum bunu. daha bunun yanında birçok oyun var ama neyse bunu bulduk
  • Mario atariye ilk çıktığı zaman,yani PC tanımını insanların %80 i bilmezken oyun dünyasının şimdiki halini göstersek,very high ayarlarda bir Crysis videosu yapıp izletsek ne derlerdi acaba

Uzaylı teknolojisi falan sanarlardı herhalde.Bakalım bir 10 yıl sonra da aynısı bize olacak gibime geliyor.
  • bende su an ındırıyorum call of duty 4 ıle kapısır heralde:P
  • en güzeli atarideki mario, ah ah hiç bir oyuna o oyun kadar kafa yormamıştım. 1.5 yılımı aldı bea

arkadaşlar bu arada en az 4gb ram istiyor hd 3870'te bile kasıyor. 4 çekirdekli işlemcisi olmayan bu oyunu oynamayı hayal bile etmesin
  • yapan adam deli oyun yapmış
    eskiden 5. bölüme geçince hava atardık şimdi 9 canla geçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FoRDeaTH -- 6 Şubat 2008; 21:10:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: longburak

bende su an ındırıyorum call of duty 4 ıle kapısır heralde:P

cod4 e bindirir walla çok felaket sarıyor
  • harika ya uzun zamandır arıyordum teşekkürler paylaşım için
  • saol bide ben deniim crysis den sornra iyi gelir
  • ya arkadaşlar ben bu mario forever 4 ü başka bi yerden indirmiştim şatolu kısımda takılmıştım bi yerden atlamam gerek ama mesafe çok uzun hep lavın içine düşüyom kafayı yicem ya
  • minimum sistem gereksinimi nedir?
  • Valla ozlemıssım ya :) oynıyasım geldı xD
  • luigi nerde?

Süper Mario Kros.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 21 Nisan 2008; 16:13:16 >
  • Teşekkürler.. televizyona atari takıp az kavga çıkarmadım evdekilerle bu oyun için Hey gidi günler...
  • ss koysaydın iyi olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: online_629

bu oyun vistada çalışmıyo dimi vistada oynuyan varmı acaba bu oyunu?

en bastakı calısmıo 1 tek..o da dediin gibi wista olduu ıcın..benımde wısta..
  • açamadım ya

Vistaya
  • Snes emülatör+super mario world rom

Orjinali budur.
    http://rapidshare.com/files/132191519/Snes.rar.html

File dan Open dediğiniz zaman rom dosyasını seçebilirsiniz. Tuş ayarlarını da bulursunuz biraz kurcalarsanız.
  • çok sağol xD
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.