Şimdi Ara

Mario

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herhalde hepiniz bir zamanlar mario oynamışsınızdır.Ama zamanın ilerlemesiyle gerçekçi grafikleriyle çıkan oyunlar: GTA,FİFA,PES CALL of DUTY olunca mario unutuldu.Bende şu zamanlarda mario oynamak istedim ama ne olduysa sanki marioyu internetten silmişlermi ne? eskiden bilgisayarda oynadığım marioyu bir türlü bulamıyorum şimdikiler reklamlı marionun genetiğiyle oynanmış oyunlar sanki acaba klasik marioyu bulabilen varsa bana yardımcı olabilirmi. Sizden Gta 5'i pes'i bir kenara bırakıp bana yardımcı olmanızı istiyorum.Bir sorum daha olacak Secret Mario Chronicleshttp://www.secretmaryo.org/ çok güzel bir mario oyunu oynamak istiyorum ama geçen gün bilgisayarda yaptığım ccleaner ile kayıt defteri temizleme işleminden sonra veya gereksiz programları kaldırırken her ne yaptım bilmiyorum oyun artık açılmıyor bana bu konudada yardımcı olabilirmisiniz.Klasik marioyu reklamsız asıl haliyle bulabilirseniz çok sevinirim.reklam derken =yani böyle değişik bir açılışı var küçük bir pencerede giriyosun oyuna= bunu kasteddim.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM. :) HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER SAYGILAR :)

• Mario unutuldu mu? Çarpılırsın hocam nintendo hala mario sayesinde konsol satabiliyor Buyur atari zamanındaki eski Mario.
    http://nintendo8.com/game/629/super_mario_brothers/ ses istiyorsan altta javalı versiyonu var.
  • Bende atari oyunları oynayabileceğim çakma psp gibi bir şey var onda marioo oynuyorum pekş bu marionun pc versiyonunu en sade şekilde bulabilirzeniz sevinirim şayet ben çok aradım bulduklarım genetiğiyle oynanmış marioydu değişik markalar almış değiştirmiş eskiden bulmuştum klasik saf versiyonunu ama artık bulamıyorum. :)
    Bu arada teşekkürler Grimm umarım bu sorumdada yardımcı olabilirsin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fgedikli6161 -- 14 Temmuz 2014; 19:50:11 >
  • http://www.atari.gen.tr/ burdan tüm geçmişteki oyunları yad edebilirsin. Ayrıca sadece program istiyorum diyorsan, emulatorler var. Mesela Nestopia gibi.Bunu indirdikten sonra nes rom adı verilen, yani oyunları internetten buluyorsun ve bu emulatorle açıyorsun.Gayet sorunsuzca oynuyorsun.Ama böyle uğraşmak yerine, sürekli oyun romu aramak yerine işte o siteden vb sitelerden direk oynayabiliyorsun.Yani en saf halini emulator ile oynayabilirsin, tek yapman gereken o nestopia'yı indirip, bir de mario romunu indirip emulator ile açmak.Bunlar hakkında türkçe kaynaklar da var, tek bir google araştırması yeterli. Sorun olursa gene yardımcı olurum.
  • Teşekkürler Grimm.üstteki secret mario oyunuyla ilgili sorumuda cevaplarsanız sevinirim o oyuna neden giremiyor olabilirim bide marioun pc sürümünü en sade şekilde bulabilen varsa sevinirim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fgedikli6161 -- 15 Temmuz 2014; 13:59:27 >
  • Herkes marioyu unutmuşmu sorularımı cevaplarsanız sevinirim arkadaşlar. :)
    Neyse ben aradığımı buldum arkadaşlar buyrun linkhttp://en.mariogameclub.com/download/
    marionun 2012 versiyonunu falanda zaten google dan rahatlıkla bulabilir tamindir veya gezginlerden yükleyebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fgedikli6161 -- 15 Temmuz 2014; 15:51:53 >
  • fgedikli6161 kullanıcısına yanıt
    Bu oyun strese bire bir.. Olsa da oynasak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mario forever sorunu
    18 yıl önce açıldı
    Super Nintendo (SNES) krallığı.
    12 yıl önce açıldı
    Mario forever indiricem😻
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Mario Nintendo oyunudur, yani bilgisayara çıkmaz nintende konsollarına çıkar. Unutulmak bir yana nintendo konsollarına çıkmış bir ton mario oyunu oyunu var. Mario oynamak istiyorsanız Nintendo DS emülatörü veya Dolphin isimli Wii emülatörü kullanarak oynyabilirsiniz.

Tavsimyem Dolphin emülatörü ile önce "New Super Mario Bros Wii" daha sonra da "Newer Super Mario Bros Wii" oynayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.