Şimdi Ara

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.084
Cevap
36
Favori
78.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onea54

Bu siteden ben de bir Aimon ps3 elite almayı düşünüyorum

hiç o kadar para vermeye gerek yok. fragfx alın derim. ben bulunduğum şehirde 50tl ye bulmuştum.

bu siteden aimon xb elite almıştım ve yaklaşık 12-13 gündür kargo takip no göndermiyorladı. ben de paypal'dan iade talebinde bulunmuştum. ve bugün kargo takip no geldi elime :) mail şu şekilde:

Dear Cemali AVCI

Order #: 30648
    Product Shipped: Aimon XB Elite Wireless Laser Mouse Controller (XBOX 360) (PC) (TUACT)
    Quantity: 1
    Track number: RC237827285HK
    Updated on: October 4, 2012
    Seller message:

Please click on the following link to check Hong Kong Post delivery status:
    http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/genresult.jsp?tracknbr=RC237827285HK

Have a question about this order/shipment?
    Click here to contact us.

You can also retreive tracking number record via the following link:
    http://mariio128.com/find_track_number.php

This is notification email only, please do not reply to this email.
    Thank you!

Best Regards
    Mariio128.com

fakat kargoya baktığımda şöyle diyor:

MARIIO128 (YENİ UCUZ OYUN SATIŞ SİTENİZ)

acaba bunlar gönderiyi 04,10 yani bugün mü yapmış?

• Geçen hafta salı günü sipariş verdiğim kargom bugün adanaya geldi dağıtıcıyla yola çıkmış sabah 7 gibi ama gelmedi hep böyle oluyor illa bigün bekletcekler
  • Merhabalar mariio128 e biraz yabanciyim da birsey sormak istiyorum paypal kullanmiyorum paypal'siz alisveris yapma sansim var mi mariio128den?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bornovaaltay

Merhabalar mariio128 e biraz yabanciyim da birsey sormak istiyorum paypal kullanmiyorum paypal'siz alisveris yapma sansim var mi mariio128den?

Maalesef yok. Sadece Paypal ile alışveriş yapabilirisiniz.

http://mariio128.com/payment.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: selvijr

Biraz once god of war saga yi aldim mariio128 den kargo 6 dolardi oyun gelirse Haber veririm arkadaslar

23 eylülde sipariş vermiştim bugun oyun postacı tarafından getırıldi

13 gunde elıme ulastı oyun gayet basarılı benım ıcın
    Merak eden arkadaslar ıcın bılgı olsun odemeyıde paypal ıle gerceklestırmıstım

düzeltme : imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selvijr -- 6 Ekim 2012; 16:42:56 >
  • quote:

quote:

Biraz once god of war saga yi aldim mariio128 den kargo 6 dolardi oyun gelirse Haber veririm arkadaslar

Zaten ödeme sadece Paypal ile yapılabiliyor.

Hayırlı olsun, iyi oyunlar!

• quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

quote:

quote:

Zaten ödeme sadece Paypal ile yapılabiliyor.

Hayırlı olsun, iyi oyunlar!

Dogru kardes sadece paypal ile odeme yapabiliyormussun bunu bilmiyordum
    Tesekkur ederim saolasin

• 10 gün cumartesi torbaya eklenmiş yarın pazar sanırım en geç çarşamba elimde olur. İlk defa online aldığım birşey aksilik olmadan istanbula geldi hala inanmıyorum ya neyse
  • 25 eylül'de sipariş verdiğim 2 ayrı kargo 4 ve 5 ekimde'de istanbula ulaştı. Pakete eklendi yazıyor, yarın veya sonraki gün Ağrı'ya gelir diye tahmin ediyorum. 2 haftada gelmiş olacak. Assassin's Creed'i de buradan alayım diyordum ama oyun gelene kadar Assassin's Creed 4 çıkar, almasam mı ki :)
  • Bugün Mario tracking numarasını gönderdi ,

Arkadaşlar tracking numarasını gönderdikten kaç gün sorna kargo elinize ulaştı acaba ?

Siparişi 3 Ekim'de verdim. 8 Ekim'de tracking numarası geldi ,

Umarım 1 hafta içinde de Türkiye / İzmir ' de olur .
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuRCo

Bugün Mario tracking numarasını gönderdi ,

Arkadaşlar tracking numarasını gönderdikten kaç gün sorna kargo elinize ulaştı acaba ?

27 eylülde sipariş verdim hala bekliyorum amakargo kadıköye gelmiş 2 güne bende olur. sanırım sizdede bukadar sürer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue Fox

quote:

27 eylülde sipariş verdim hala bekliyorum amakargo kadıköye gelmiş 2 güne bende olur. sanırım sizdede bukadar sürer.

Teşekkürler , yani ortalama 15 günde Mario oyunu bir aksilik çıkmazsa son kullanıcıya ulaştırıyor.

Bence bu 6 $ kargo parası için çok iyi bir süre.

• quote:

quote:

quote:

Teşekkürler , yani ortalama 15 günde Mario oyunu bir aksilik çıkmazsa son kullanıcıya ulaştırıyor.

Evet bencede iyi bir süre. Ben şansız bir insanım zaten eve kadar sağa sağalim gelirse kesinlikle mariio dan alışveriş yapmaya devam edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gye_Baek

quote:

quote:

quote:

Evet bencede iyi bir süre. Ben şansız bir insanım zaten eve kadar sağa sağalim gelirse kesinlikle mariio dan alışveriş yapmaya devam edeceğim.

Alıntıları Göster
    @Blue Fox

Paketleme konusunda sıkıntı olacağını zannetmiyorum . Köpük ve korunaklı paketlerde geliyor , internet sitelerinde de paketleme konusuna değinmişlerdi.

Bu yüzden içinizi ferah tutun. Hiç bir sıkıntı olmaz Allah'ın izni ile ,

Sadece verdikleri tracking numarasınıdan henüz PTT sorgulatamıyorum. Sanırım ürün Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra sorgulatabileceğiz.

• Aynı zamanda verdiğim oyun bana 94 TL mal oldu ,

Fakat bugün sanalpazar da aynı oyunun 110 TL olduğunu gördüm , 5 TL de kargo parası istiyorlar.

110 TL ' yi de peşin fiyatına taksit de yapıyorlar.

Bunu belirtmek istiyorum ; 15 TL fark için keşke oyunu yurtiçinden sipariş etseydim dedim. Çünkü bu kişilerde bu oyunları toplu halde buralardan alıyor ve gönderiyorlar.

Hem taksit imkanından yararlanıyoruz hemde kısa sürede elimizde oluyor.

Bakalım bir sonraki alışverişimde bunu göz önünde bulunduracağım.
  • 25 ve 26 eylül'de iki ayrı paket halinde HongKong'dan kargoya verilen dört adet oyun bugün itibariyle Ağrı PTT'ye varmış, saat 5'te şubeye gittiğim için alamadım yarın sabah alacağım. Tam ikinci hafta dolarken elime ulaşmış oluyor.

FIFA 13 Asya versiyonu, online oynamak için Asya'dan XBOX Live hesabı mı açmak gerekiyordu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nén-El

25 ve 26 eylül'de iki ayrı paket halinde HongKong'dan kargoya verilen dört adet oyun bugün itibariyle Ağrı PTT'ye varmış, saat 5'te şubeye gittiğim için alamadım yarın sabah alacağım. Tam ikinci hafta dolarken elime ulaşmış oluyor.

FIFA 13 Asya versiyonu, online oynamak için Asya'dan XBOX Live hesabı mı açmak gerekiyordu?

Makinan 3. Bolge degilse oynayamazsin

• Benim de siparişim elime sağ salim geldi ptt sağolsun zahmet edip geçen perşembe gelmesi gereken oyunu yeni getirdiler.
    Ben de hemen ardından başka bir oyun söyledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

quote:

25 ve 26 eylül'de iki ayrı paket halinde HongKong'dan kargoya verilen dört adet oyun bugün itibariyle Ağrı PTT'ye varmış, saat 5'te şubeye gittiğim için alamadım yarın sabah alacağım. Tam ikinci hafta dolarken elime ulaşmış oluyor.

Makine Avusturya'dan geldi. Oyunu almadan önce asya hesabı ile oynanabileceğini okuyup ona güvenerek almıştım, emin misiniz öyle olduğuna?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

quote:

Makine Avusturya'dan geldi. Oyunu almadan önce asya hesabı ile oynanabileceğini okuyup ona güvenerek almıştım, emin misiniz öyle olduğuna?

Hong kong oyunları Xbox ise maalesef öyle ps3 olsa sorun olmaz

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.