Şimdi Ara

Marea'da Yüksek Röranti Sorunu, yardım lütfen...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 97 Model Marea Elx'de (dökme manifold, emülatörlü lpg sistemli ve açık hava filtreli) ilki 2 ay önce olmak suretiyle bugün rölanti boş viteste 3000-4000 devir/dakika değerlerinde geziyor, internetten çok araştırdım çok kişinin başına gelmiş; çoğu boğaz kelebeğini değiştirmiş çözüm olmamış, aküyü değiştirmiş çözüm olmamış, paraya kıyıp rölanti motorunu değiştirenler olmuş çözüm olmamış...

Sizden istediğim bu tarz bi sorun başına gelip de bu sorundan kurtulmayı başaranların, sorunun nerede olduğunu bana söylemesi; zira kafayı yedirtiyor bu sorun insana...

• Kelebek bogazını temizlettiysen nasıl temizlendiği önemli. Onun potansiyometresine kısa devre yaptırdıysanız mecburen değişecek. Rölanti motoru zaten bogazla birlikte komple parça. Aküyle alakası olmaz. Yalnız bogaz temizlendikten veya değiştiktikten sonra adaptasyon yapılması lazım. Yapılmazsa istersen her defasında yenisini tak gene aynı sorun devam eder.
    Bogazı söktür yeniden taktır ve adaptasyon yaptır olmazsa mecburen yenisi geçmiş olsun.
  • Teşekkürler yorum için..
  • Başka bu sorunla karşılaşan yok mu acaba; bugün de düşük rölanti yüzünden klima da açıkken birkaç kez stop etti..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.