http://www.youtube.com/watch?v=U9rotZTvnws daki animasyon gibi bir şey yapmak istiyorum.ama bu programı çözemedim biraz karışık geliyor.yardım edebilecekler mümkünse mesaj yazsın.(yardım için link gönderirseniz sevinirim.Video url si de olur)
Macromedia Flash eğitim CD'leri var.. YAda kitaplar.. Başka türlü burdan size yardımcı olabilecekleini sanmıyorum..!
azcık ingilizce varsa kardes flashın help kısmında baya acıklayıcı bilgiler var ordan bakabilirsin.o da olmadı piyasada bi kitap satılıyo ismi flash 8 kırmızı kapaklı fiatı da 16 ytl.baya acıklayıcı resimli anlatımlar falan var edin derim...derste aldık baya sey ogrenmeye devam ediorum su anda oradan
macromedia flash çok geniş bir konu.arkadaşların dediği gibi cd ve kitaplatdan öğrenebilirsin.daha ileri adıma gidecek arkadaşlar için ise yani programlama boyutuna geçecekler için flash yerine java yı öneriyorum.flash devri kapanıyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme