Şimdi Ara

Marco Polo (2014-2016) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
567
Cevap
18
Favori
21.500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WISDOM

quote:

Orijinalden alıntı: Stanley Marsh

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

Haihaşileri kimin tuttuğunu anlayan var mı ?

Kubilayın ekonomiden sorumlu adamı ismini hatıralayamadım uzun saçlı sakallı olan o heralde

Aynen Ahmet Fanakati. Finalde Mei Lin'in gördüğü tablo ve konuştuklarına bakarsak o gönderdi haşhaşileri.

kral naibi yusuf krallik için kendini feda etti bu durum da o zaman

evet marcoya güvendiği için onun hayatını da kurtardı

vay be müslüman diye de seviyodum o adami yazik oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BluRay'i ne zaman gelir acaba ?
  • bence olmus karakterleri iyi secmisler kısacası begendim diziyi
  • dizi fena değil ama devam etmiycem sanırım pek sarmadı nedense
  • devamı gelir inşallah ya gerçekten inanılmazdı spartacus benzeri gibi eskiyi anlatan güzel bir yapım
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

devamı gelir inşallah ya gerçekten inanılmazdı spartacus benzeri gibi eskiyi anlatan güzel bir yapım

Kafa kafaya gidebilecek bir yapit olmuş. Ayrıca bizim kültürümüze yakın olan Moğollarin anlatilmasi beni ceken başka bir faktör. Yakinda imdb siralarinda en tepelere yukselecektir. Bakarsin Spartacusu de geçer.

• Dizi gerçekten iyiydi izlerken çok zevk aldım. Tek kötü yanı 2. sezon için bayağı bir bekleyecek olmamız.

Diziyle ilgili beğenmediğim tek şey
    Ahmad Fanakati'yi hain olarak göstermeleri oldu. Hadi kendisi yüksek vergiler ve kayırmacılığı yüzünden sevilmezdi ama tarih kaynaklarının hiç birinde Kubilay Han'a ihanet ettiği yazmaz.

• Hangi bölümde olduğunu hatırlamıyorum ama ateşin etrafında birkaç asker şarkı söylüyorlardı, sonradan Jingim geldi yanlarına. O sahnedeki şarkıyı bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaal

Hangi bölümde olduğunu hatırlamıyorum ama ateşin etrafında birkaç asker şarkı söylüyorlardı, sonradan Jingim geldi yanlarına. O sahnedeki şarkıyı bilen var mı ?

Grubun adı Khusugtun ama bu şarkıyı bulamadım buna benzer diğer şarkıları var youtubeda

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gunde izledim diziyi boslukta kaldim su an. Ben cok begendim. Sanat yonetmeni mukemmel isler cikarmis. En basit sıkıcı sahnelerde bile kamera acisi bi tablo gibiydi.

ahmad in bir isler karistirdigi belliydi. Yusufa cok uzuldum.

• aynen belliydi yusufun bi halt yapttığı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lemansky -- 9 Ocak 2015; 6:27:07 >
  • konu olarak biraz zayıf başla da ortalarda topladı gibi 1 bölüm 1 bölüm izliyorum. Kostüm, çevre vs. ise şu zamana kadar izlediklerim arasında en iyilerinden.
  • Dizide aksiyon var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darwin's Finches

Dizi gerçekten iyiydi izlerken çok zevk aldım. Tek kötü yanı 2. sezon için bayağı bir bekleyecek olmamız.

Diziyle ilgili beğenmediğim tek şey
    Ahmad Fanakati'yi hain olarak göstermeleri oldu. Hadi kendisi yüksek vergiler ve kayırmacılığı yüzünden sevilmezdi ama tarih kaynaklarının hiç birinde Kubilay Han'a ihanet ettiği yazmaz.

Eğer dediğiniz gibiyse Ahmad'in olayı belki de hain değil Çinli hatuna oyun oynuyordur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oliver_

Dizide aksiyon var mı?

Daha çok diyaloğa dayalı bir dizi ama aksiyon da yeterince var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vaal

Hangi bölümde olduğunu hatırlamıyorum ama ateşin etrafında birkaç asker şarkı söylüyorlardı, sonradan Jingim geldi yanlarına. O sahnedeki şarkıyı bilen var mı ?

Grubun adı Khusugtun ama bu şarkıyı bulamadım buna benzer diğer şarkıları var youtubeda

O şarkıyı ben de çok merak ediyorum. Bulabilen olursa yazsın lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Netflix Game of Thrones ve Spartacus gibi yapmaz yalnız.

Daha az cinsel içerik ve şiddet sahnesi olur ben size söyliyeyim.

Yanıldın hocam tam tersi çıktı
  • @Hatake Kakashi

Evet o benim de aklıma geldi ama 2. sezon başlamadan bir şey söylemek zor.. Bakalım ne olacak.

@Sigmund Freud

Cinsellik sahnelerinin fazlalığının sebebi dizinin asıl yapımcısının Starz olması. Netflix Starz'dan diziyi satın aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darwin's Finches

@Hatake Kakashi

Evet o benim de aklıma geldi ama 2. sezon başlamadan bir şey söylemek zor.. Bakalım ne olacak.

@Sigmund Freud

Cinsellik sahnelerinin fazlalığının sebebi dizinin asıl yapımcısının Starz olması. Netflix Starz'dan diziyi satın aldı.

Teşekkürler.
  • Başlasam mı bilemedim, 2. sezon kesin geliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.