Şimdi Ara

Maple story ayrıntılı rehber (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
4.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende maple a başladım ilk başda asasin kasmaya karar verdim 19 yaptım herşeyi pahalı olduğu için bıraktım Bandit kasıyorum 17 lvl MrKerow (EuMaple)
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • arkadaşlar oyunda mesos sorununu knt ile cash shoptan regular store ve cash item özellikle (ap reset,miracle cube) alarak ve regular store ile aldıgınız cash itemleri satarak para kazanabilirsiniz rahatça bn 3 ay önce böle ypmıştım regular store almıştım birde bi tane ap reset,ap reseti 30m mesosa satmıştır 3 aydır o mesosu kullanıyorum bitmek bilmedi:D

Maplestory Europe
    3.500 Nexon Cash-10.TL KNT
    7.000 Nexon Cash-20.TL KNT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Half Moon Syndrome -- 23 Haziran 2011; 12:07:07 >
  • Oyunu oynayan var mı? Denemek istiyorum acaba oyun nasıl?
  • Ben oynuorum ve şu ana kadar hiç türke rastlamadım...
    Aslında güzel oyun görüntüsüne bakmayın bende önyargıyla başlamıştım sonradan sevdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sehzademeke

Ben oynuorum ve şu ana kadar hiç türke rastlamadım...
    Aslında güzel oyun görüntüsüne bakmayın bende önyargıyla başlamıştım sonradan sevdim

Şuanda indirdim nexon sunucusunu sen hangi serverdasın?
  • maplestory europe server kradia channel 1 sorularını pm den sorabilirsin
  • quote:

maplestory europe server kradia channel 1 sorularını pm den sorabilirsin

Dostum pm gönderemedim gsm onayı gerekiyormuş pek anlamadım.
    Bu oyuna para yatırmayı düşünmüyorum, sadece eğlenceliğine oynayacağım.
    Aklıma birşey takıldı, o dediğin pazar kurma itemini almadan oyunda pazar kuramıyor muyuz? Eğer düşürdüğüm itemleri satamayacaksam bu oyuna hiç başlamama gerek yok.
  • malesef o dedigim item alınmadan pazar kuramıosun ama dedigim gibi kötü oyun degil kendisi ama herkeze hitap etmeyebilir
  • quote:

malesef o dedigim item alınmadan pazar kuramıosun ama dedigim gibi kötü oyun degil kendisi ama herkeze hitap etmeyebilir

Uyarın için teşekkürler, ben de ne umutlarla indirmiştim yazık oldu 2 gb, başlamadan bitirmek en iyisi.
    Sana iyi oyunlar.
  • bende böle bir oyuna para yatırmam asla diyordum para yatırmayı bırak oynamam diyordum taki yüksek lvl videoları izleyene kadar:D
  • quote:

bende böle bir oyuna para yatırmam asla diyordum para yatırmayı bırak oynamam diyordum taki yüksek lvl videoları izleyene kadar:D

Kardeş oyunu tekrar indirdim, şuan 15 lvl oldum.Okçu olmak istiyorum ama nasıl olacağımı bulamadım.Bir görev alıyorum, geri yerecek yer bulamıyorum bu konularda yardımını istiyorum.Sana nasıl ulaşabilirim? İlk serverdayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RolePlayGamer

quote:

bende böle bir oyuna para yatırmam asla diyordum para yatırmayı bırak oynamam diyordum taki yüksek lvl videoları izleyene kadar:D

Kardeş oyunu tekrar indirdim, şuan 15 lvl oldum.Okçu olmak istiyorum ama nasıl olacağımı bulamadım.Bir görev alıyorum, geri yerecek yer bulamıyorum bu konularda yardımını istiyorum.Sana nasıl ulaşabilirim? İlk serverdayım.

cygnus knightstaki okçu mu yoksa adventurerstaki okçu mu??
  • quote:

quote:

quote:

Bilmiyorum.Oyun içi ismini verirsen oradan konuşalım.

• quote:

Yazdığın mesaj olarak uyarıldı ama konuda görünmüyor kardeş.Bir daha yazar mısın?
  • http://http://www.facebook.com/MapleStoryAdventures facebook oyunu yeni açıldı ben bunu oynuyorum buda güzel
  • quote:

Adama nick ver dedim sesi soluğu kesildi Bu kadar korkacağını bilseydim hiç söylemezdim kardeşim.
  • quote:

quote:

Adama nick ver dedim sesi soluğu kesildi Bu kadar korkacağını bilseydim hiç söylemezdim kardeşim.

pm olarak attım gelmedi mi:D
  • quote:

quote:

quote:

pm olarak attım gelmedi mi:D

Hayır gelmedi Türklerden bu kadar nefret ediyorsan , insanlara yardımcı olmayacaksan, bence bu konuya mesaj yazmana gerek yok, oyunun forumuna yazarsan daha mutlu olursun.Seni rahatsız eden birileri olmaz.

• kardeş pm attım neden yln sölim? gelmediyse tekrar atarım niye problem yaratıosun durduk yere
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.