Şimdi Ara

MAPLE STORY (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
123
Cevap
0
Favori
6.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnm aklıma takılan bşi var bnde 6k lık şu war bowmudur nedir ondan var bn job chnage den sonra atackin 30-40 olcaani saniodum ama şimdi 15 kılıçla bowla 20-25 vuruyom bu bolemi yoksa bndemi sorun var
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

bnm aklıma takılan bşi var bnde 6k lık şu war bowmudur nedir ondan var bn job chnage den sonra atackin 30-40 olcaani saniodum ama şimdi 15 kılıçla bowla 20-25 vuruyom bu bolemi yoksa bndemi sorun var

war bow 1,5k 6k olan Balanche. sanırım Senin sorunun dexin düşük olması.

ayrıca Critical Shot u full doldur. max ta %40 oranla %200 att sağlıyor. Eğer xbowman olacaksan lvl sayınla str sayın aynı olsun. diğer tümünü dexe yatır. luk la int i en düşük yapmaya çalış. Bowman olacaksan str levelinden 3-4 tane fazla olsun.

benim ilk charın int+luk toplamı 20yi geçiyordu. ve att ı çok düşüktü. Ama şimdi bi xbowman yaptım. süper int=4 luk=4.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur3435 -- 14 Mayıs 2007; 18:16:53 >
  • ben 36 lwl oldun global de adım=MelekOrMage bölüm bellocan gelin bizim ardaslar var turk sizi guild e de alırım takılırız birlikte
  • YA NE DEMEK DÜŞÜK DEX 40
  • str, int, lukun kaç?
    birde lvlin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur3435 -- 16 Mayıs 2007; 15:20:03 >
  • str 16 luck 7 int 4 lvl 10 sırf dmg artar die lvl 10 a kdr dayandim ama nafile
  • lvl 10daysan normal
    lvl10 a 1-1,5 saatte gelinir zaten.
    ben lvl40 tayim max 1,5k ya kadar çıkıyo
  • 1 saat fln ama işde bn senin gibi uzun zamandi oynamom uzun süro o lvl e dmg artacak ujmutuyla çiktim ztn str azdi berbat dmg im vardi bişey deişmedi şole dmg i yüksek bi char yokmu
  • o zaman warrior olacaksın. en fazla eneji ve att a sahip. bunda da str yi en üstte tut. dex'i de silah ihtiyacına göre arttır.
  • bu arada hangi kanalda oynuyosun? ben şu sıralar oynayamıyorum. belki yardımcı olurum.
  • ben globalde oynuyorum hala.europa nasıl=?özelliklerini bi anlatırsanız sevincem yaw
  • çok berbat bi oyun herkez hile yapıo
  • sende alarm et!!!!!!ha bu arada maple global e yeni account açılmıyo dc veriyo ha bire maple europe falan filan bişiy diyo ben europeye geçebilirim.server ı falan soleyin ona gore europede oynayanların yanına gelim

• quote:

Orjinalden alıntı: Enes2828

sende alarm et!!!!!!ha bu arada maple global e yeni account açılmıyo dc veriyo ha bire maple europe falan filan bişiy diyo ben europeye geçebilirim.server ı falan soleyin ona gore europede oynayanların yanına gelim

ewet kendi sitesinde globalde avrupa ip leri bloklandı diye not var. ondan olabilir. ama ben denedim yeni acc kabul etti

• tmm onda problem yoq saten problem oyuna girince dc veriyo ha bire=?
  • ha bu arada konuyla alakası yoq ama arkadaşlar ben profilime nasıl resim koycam yaw yardım ederseniz çok sevinirim

• yaw neden sustunuz=?alo hiç maple europe oynayan yoq mu=?
  • quote:

tmm onda problem yoq saten problem oyuna girince dc veriyo ha bire=?

hadi yaa

peki eski acc larla giriyormu??
  • ewet giriyo bu arada maple europede oynayan lar isimlerini yazsın. ben bowman ım bowman ın skillerini neye vercem=?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes2828 -- 1 Haziran 2007; 19:03:40 >
  • quote:

ewet giriyo bu arada maple europede oynayan lar isimlerini yazsın. ben bowman ım bowman ın skillerini neye vercem=?

The Eye of Amazon --lvl 8 max okun uzunluğunu arttırıyor
    Critical Shot -- lvl 20 max en önemlisi %40 oranla %200 att sağlıyor
    Double Shot -- lvl 20 max bunun yerine arrow blowu da max yapabilirsin ama tavsiye etmem.
    Arrow Blow -- lvl 1
    kalanıylada The Blessing of Amazon u yap
    focusu yapmana bence gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.