Şimdi Ara

Maokai hakkında (jungle)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İndirime girdiğinde maokai jungle almıştım 5-6 el attım çok zevkli ama pekte işlevli gelmedi lee sin zac hecarim varken pekte yararlı gelmiyor
    İşin kısası bana güzel bir maokai rehber veya taktik verin

Bu arada aptanky kasıyorum RoA rylai sunfire vb

Yardım lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sen cok yanlis yapiyorsun. Mainim maokai. Tr de isen sen beni bi ekle derim.

• builde netten bak ap gitme.MS quint ve AS marks sart.

• Ne yapmam gerekiyor detaylı kapsamlıca anlatabilirmisiniz
    her yönden yani

Hem takımı tanklayıp hemde ap ile hasar vermek yararlı olur düşünmüştüm

Dediğim gibi yapsam fena olmaz mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Nervous Hawk

Sen cok yanlis yapiyorsun. Mainim maokai. Tr de isen sen beni bi ekle derim.

nick?

• Shinsou

• bence saydıklarından çok daha işlevseldir maokai. hepsini oynuyorum ama maokai doğru takım compu ile gerçekten çok iyi iş yapıyor. runeları movement speed-attack speed olarak almanı öneririm. hatta ben madred's başlıyorum, çoğu kişi de bunu yapıyor. jungle dönme hızı çok iyi oluyor. full tank'a yakın çıkmanı öneriyorum maokai ye. çünkü supportif jungler dır. takımda akali, katarina, wukong gibi şampiyonlar olduğunda direkt picklediğim bir şampiyondur. maokai bence gankleri en tehlikeli junglerdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hadi early de erken jungle döndük o şekilde ama late de hiç bir işe yarmayacak ozaman

• Dostum emin ol oyundaki en iyi jungle gank + early + late herşeyiyle tamamlıyor takıma çok katkısı var kitleme skilli zaten op bide pasif kısacası mao king :)
  • maokai iyidir iyi. Tr: NKD Pandaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Hadi early de erken jungle döndük o şekilde ama late de hiç bir işe yarmayacak ozaman

ap kasınca akali gibi mi olacak sanıyorsun? zaten damage vurmak işi değil. w ile focus oluşturmak, ulti ile de temfightta avantaj kazandırma. supportive jungle diyoruz yani.

mesela akali maokai nin sinerjisi benim en çok beğendiklerimden biridir. maokai w ile birini tutar, akali gelir keser. fightta ultiyi açar damage reduce ünden faydalanır akali, üstüne w sünü açar akali armor falan kazanır. akali ölmez öldürür, adc ye ulaşması da çok kolay olur.

gap closer ı olup cc eksiği olan şampiyonları çok iyi tamamlıyor maokai. ha şart mı bunlar. değil. her takıma gidebilir ama damage eksiğiniz olmaması şart. çünkü maokai damage yapan bi şampiyon değil. çok damage istiyorsan wits end falan çıkabilirsin.

ha penetration kırmızılarla da girebilirsin, early gamede daha zor jungle dönersin, mavi ihtiyacın artar. bunda da ofansif item olarak abbysal çıkabilirsin. böyle de oynanır, pek sorun olmaz. ama yapacağın damage in o kadar da atmayacağını anlarsın. çok jungle oynarsan anlarsın ki hızlı jungle dönmek çok önemli bir şeydir.

ap mid maokai oynarsan ayrı. git rabadon falan çık. aramda falan denemişliğim var. e si gragasın q su falan gibi oluyor. ama o w skill ine sahip bi şampiyona ne kadar gider bilemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 4 Haziran 2013; 4:48:52 >

• İyi pekala bana girmem gereken rün ve kabiliyeti
    Oyun içi buildleri
    Oynama şekli hakkında detaylı bilgiler verirmisiniz

• Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

İyi pekala bana girmem gereken rün ve kabiliyeti
    Oyun içi buildleri
    Oynama şekli hakkında detaylı bilgiler verirmisiniz

büyük rünler: hareket hızı
    kırmızılar: saldırı hızı
    sarılar: zırh
    maviler: büyü direnci

genelde jungle için bu rün sayfası kullanılıyor. kabiliyet sayfası ise sanırım işlevsel ağırlıklı oluyor. sana tavsiyem probuilds.net adresine gidip maokai adlı şampiyonu aratıp, proların kabiliyet-rün sayfalarını inceleyip, buildlerine göz atman

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.