Şimdi Ara

Manyetizma için: Mf Kazanım vs 345 vs Yayın Denizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nihat bilgin çözüyorum ama soru sayısı yeterli gelmedi, bu üç yayından hangisini önerirsiniz? Özellikle manyetizma kısmını çözeceğim. 345 ve mf kazanımın ikisinden de çözebilirim manyetizma kısmını eğer iyilerse birini şimdi birini ileride tekrar için çözebilirim mesela. Çözenler bilgilendirirse sevinirim. Özellikle mf kazanımı merak ediyorum manyetizması çözenlere bir şey kattı mı yoksa gereksiz kasıntı mı geldi?

• Mf kazanım güzel ama kafa karıştırabilecek sorular var. Ben yd yi daha çok beğenmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Scrubs__

Mf kazanım güzel ama kafa karıştırabilecek sorular var. Ben yd yi daha çok beğenmiştim
    Yorum - işlem dengesi ne durumda hocam yayın denizinde? Temel seviye hatta biraz üstü soruları nihat bilginde gördüm zaten ikinci kitap biraz daha farklı sorulardan oluşsun istiyorum da. Neden daha çok beğendiğinizi biraz açabilirseniz çok sevinirim
  • arthurdent42 A kullanıcısına yanıt
    0 işlem diyebilirim. Hiç sorgulanmayacak yerlerden soru yazmışlar yani ufuk açıcı biraz fantezi sorular var. Nihat buna göre kolay ve ayarında bir kitap mf olmazsa olmaz değil. Yayın denizi geçen yıl iyi gelmişti fiziğime. o manada severim

• Mf kazanım ve aydın çözün derim. Fiziğe bakış açınız değişecektir.

• Elimde bir çok fizik kaynağı var. Nihat bilgin kadar şişirme bir kaynak görmedim. Tamam tyt ayt birleşikte bir insan manyetizmaya 1-2 test mi koyar? Soru kalitesi olarak ta orta seviye. Mf kazanım o yönden gözüme girdi. Önemli konularda çok sayıda test var.
  • 345 ayt fizik hakkında şüphelerim vardı ama çok beğendim,tam sınava yönelik.Yayındenizi de var elimde o biraz daha detay ama 345 tam sınav ayarında tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackhawkasdasd12

Elimde bir çok fizik kaynağı var. Nihat bilgin kadar şişirme bir kaynak görmedim. Tamam tyt ayt birleşikte bir insan manyetizmaya 1-2 test mi koyar? Soru kalitesi olarak ta orta seviye. Mf kazanım o yönden gözüme girdi. Önemli konularda çok sayıda test var.
    Manyetizma konusunda çok katılıyorum. Bazı tyt konularının alt başlıklarında 4 5 test koyarken 3 test manyetizma çok çok az geldi bana da.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.