altuğ reyiz ve ertan sinan şahin reyiz forumda soru hakkında tartışıyorlar efsaneyi hatırlayalım |
Manyetizma anlamadığım soru ( altuğ güneş manyetizma-2) (2. sayfa)

-
-
Hocam ne kazandınız -
kgtü mühendislik tam burslu
-
Yani hicbir sey kazanamadiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dostum 1 değil 2 değil hep aynı şeyi yapıyorsun. Sen Türkiye’yi odtü itü mühendislikten ibaret mi sanıyorsun? Herkes hayatsız olup 12 yıl boyunca tek bir sınav uğruna mı çalışmak zorunda -
Kgtü diye sokakta sorsan herkesin aklina kurtlar vadisindeki kgt gelir.
Herkes muhendis olacak diye bir sart yok. Buralardan cikan vasifsizlar meslegin itibarini asagi cekmekten baska bir ise yaramiyor.
https://mmf.gidatarim.edu.tr/akademik-personel
şuradaki kişilerin vasıflarını aldığı yerlerin önünde yürüyebilecek olgunluğa eriştiğinde tartışalım bu konuyu bir daha
-
Ben ogrenci profilinden bahsederken akademik kadrolari karsilastirmaya calisiyorsun. Bogazicinin, itunun, metunun akademik kadrolarini mi paylasayim burada.
Hangi muhendislikte oldugunu bilmiyorum ama ortalama 300klik ogrencilerin toplandigi bir ogretimden ciktiginda kendine muhendis demezsin umarim
koçun bilkentin bazı bölümlerinin de burssuz sıralaması oldukça düşük onlara gelince akademik kadro mühim hale gelirken ben yazınca mı sıkıntı oluyor?
kaçırdığın nokta şu odtü itü boün bilkent gibi yerlerin kontenjanları sınırlı, herkes istediği yerlere yerleşemiyor, elde olan sıralamasıyla en iyi gidebileceği yerin peşine düşüyor, üniversite sınavında 10net az yaptık diye hiç birimiz aptal olmuyoruz, sadece gittiğimiz okullar neticesinde ister istemez bir perfomans/network kaybı oluyor inan onu da kişinin kendisinin kapatması çok da ütopik değil
seni tanımıyorum fakat bu agresif tutum ve millete çamur atma yerine kendi hayatına odaklanman daha iyi olur
inancın olsun buradan çıktığımda bağırarak mühendisim diyeceğim, benim mühendis olma sürecimde dersliğimde/kütüphanemde/sınavlarımda sen bulunmadığına göre olup olmamama karar verecek merci de sen değilisin, bunu zaten nitelikli hocalarım layıkıyla yapıyor/yapacak
-
Zaten diger ozel okullarin 1.ile 100k'ik ogrenciyi bir arada okutma olayini da tasvip etmiyorum bunu elestirdigim mesajlarim duruyor.
Ikincisi sen bu anlayisla biraz zor ilerleyip kendini gelistirirsin gibi gozukuyor. Hala okudugun okulu kendi gozunde yuceltiyorsun. Bir nevi stockholm sendromu. Dusuk netlerinden dolayi mahkum oldugun okulu gozunde odtu haline getirmissin.
Ilerde cv biraktiginda tarim universitesi olarak filtreden gecemediginde gerceklerle yuzleseceksin.
Su an kendini gelistirme vs. gibi sisirilmis ici bos olgulara inansan da etiket degerinin farkina varacaksin.
Dediğim gibi var olan netler ile en iyi okula gitmeye çalıştım, bu durumda yapmam gereken şey açık imkanlarım ile en iyisini yapmak. Tyt/ayt bölümünde bir bireyin hakkımda atıp tutması pek mühim değil.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X