Şimdi Ara

Manyetik ayakkabı tabanı nedir ? nasıldır ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün arkadaşlarla kültür parkta otururken bi abinin yanımıza yaklaşıp bizle konuşmasından sonra alınan üründür.

ürünü tanıtan abi fazla birşeyler demedi ama can noktasından vurdu kısa yazayım

yanımıza yaklaştı ve

+30 saniyenizi rica edebilrmiyim gençler

-tabikide abi buyur dinliyoruz

(biomag manyetik ayakkabı tabanı hakkında azıcık bilgi verdi)
    +gençler gerçekten 1 sigara parası sağlığınız için değer,ayak kokusuna son. Mesela düşünün ne kadar yakışıklı olursanız olun ne kadar gülerseniz gülün ama bir yere gittiğinizde ayakkabıyı kokuyormu acaba diye zar zor çıkarırsanız ve kokuyor olursa o an hiç birşeyin önemi kalmaz.(bu beni acayip etkiledi misafirlerin evine sırf bu yüzden gidemiyordum)Hoş bir kokusu var buyrun koklayın

-oo abi gerçekten güzel kokuyormuş

+bu kokusu suyla verilme bi koku değil malzemenin kendi kokusudur

-iyimiş abi de ne kadar bu

+biz tanıtım amaçlı satıyoruz yakında eczanelerde satışa başlıcaz çifti 20 tl olacak ama şimdi 2 çifti 10 tl

-Oğlum Ahmet (arkadaşım) olum alalım lan ben tekini babama satarım tekini kendim giyerim hem ayakkabı keçesi almaya kalksan aynı fiyat hiç değilse keçeye zarar gelmez zaten 10 lira birşey kaybetmeyiz

ve 4 çift aldık

aldıktan sonra arkadaşım sırf sen al dedin diye aldım kolay kolay demezsin dedi normalde abuk subuk şeylere para harcamayan biriyimdir

alır almaz giydim ayağıma ve o parmakların kayışını hissettim çok hoş ve güzel bi durum ilk başlarda acır sonra alışır demişti ama hiç acımadı aksi taktirde daha rahat geldi (ayakkabıdan ayakkabıya değişebilir)

eve döndüğümde çıkarttım ayakkabıyı direk çoraplara asıldım gerçekten kokmuyordu terlememişti de.

çok uzatmadan ürünün özelliklerine geçeyim

Taban üzerinde bulunan mıknatıs ve bakır levhalar,manyetik alan oluşturduğu için statik elektiriği yok eder

mikro çıkıntılar ile ayak tabanına yapılan kan dolaşımını dengeler ve yorgunluğu alır.

taban ayakkabı ve ayak arasında boşluk oluşturduğu için terlemeyi ve kokuyu önler

ayak altındaki 40 akapuntur bölgesini yararak,bu yöntemle bölge terapisi ve relfeksloji gibi akapuntur faydası sağlar.
    biomag,kullanımı kolay olup boyu standarttır.boyunu işaretlerden keserek küçültebilrsiniz mıknatıs yüzey üste gelecek şekilde ayakkabınıza yerleştiriniz

ürünün fotoğrafları

Manyetik ayakkabı tabanı nedir ? nasıldır ? Manyetik ayakkabı tabanı nedir ? nasıldır ? Manyetik ayakkabı tabanı nedir ? nasıldır ? Manyetik ayakkabı tabanı nedir ? nasıldır ?

Kafanıza takılan merak ettiğiniz soru olursa yorum atınız en kısa sürede cevaplarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan8810 -- 13 Ağustos 2015; 12:12:48 >

• İyimiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yanı dinlendirir koku yapmaz doğrudur kar ederken zarar etmeyelim endisem o

hem tanıtan adamın kundurasında bile vardı
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.