Bildirim
Manuel Lenslerle ilgili bir sorum var

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
evet dediğiniz gibi. -
Ek olarak, manuel lens eğer M modluysa herşey manuel, A modluysa sadece netleme manuel olur. Yani demem o ki manuel lens alırsanız A modlu olanlardan alın. Rahat kullanırsınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: _Lupara_
Ek olarak, manuel lens eğer M modluysa herşey manuel, A modluysa sadece netleme manuel olur. Yani demem o ki manuel lens alırsanız A modlu olanlardan alın. Rahat kullanırsınız.
Sağolun hocam teşekkürler. Birde iki lens arasında kaldım Sigma AF 70-210mm f4-5.6 ve PENTAX FA 28-80mm. Sanırım sigma'yı alacagım.Ben PORTRE cekecegim. Ama sigma'nın f 4-5.6.Bokeh ve keskinlikte sorun yaşar mıyım?
Cevaplarsanız cok memnun olurum. Teşekkürler:) -
Portre çekecekseniz Pentax SMC-A 50mm f1.7 manuel lensi almanızı öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: First_Person
Portre çekecekseniz Pentax SMC-A 50mm f1.7 manuel lensi almanızı öneririm.
Hocam af'li değil ya ondan çekiniyorum. Sigma AF 70-210mm f4-5.6 lensinde iyi bir keskinlik ve bokeh alamaz mıyım? -
O dediğiniz lensi bilmiyorum ne yazık ki. Ama 50mm 1.7 prime lense yaklaşabileceğini hiç zannetmiyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: First_Person
O dediğiniz lensi bilmiyorum ne yazık ki. Ama 50mm 1.7 prime lense yaklaşabileceğini hiç zannetmiyorum.
Hocam başını ağrıtıyorum ama son bir sorum olacak. 50mm 1.7 manuel.Alışmak kolay mı manuel gözümü korkutuyor.50mm 1.7'yi sadece portre için kullanacagom alırsam.Portre de çok ugrastırıyor mu?
Şimdiden teşekkürler. Iyi geceler,iyi forumlar :) -
Rica ederim ne demek. Portre icin kullanımı, objeniz hareket etmeyecegi icin nispeten kolaydır. Vizorden zorlanırsanız, en kötü live view'dan yaparsınız netlemeyi. Ayrıca, 50 mm f1,7 nin piyasası belli. Alin kullanin, alışamazsanız aldığınız fiyata satarsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ManUnitedTv
quote:
Orijinalden alıntı: _Lupara_
Ek olarak, manuel lens eğer M modluysa herşey manuel, A modluysa sadece netleme manuel olur. Yani demem o ki manuel lens alırsanız A modlu olanlardan alın. Rahat kullanırsınız.
Sağolun hocam teşekkürler. Birde iki lens arasında kaldım Sigma AF 70-210mm f4-5.6 ve PENTAX FA 28-80mm. Sanırım sigma'yı alacagım.Ben PORTRE cekecegim. Ama sigma'nın f 4-5.6.Bokeh ve keskinlikte sorun yaşar mıyım?
Cevaplarsanız cok memnun olurum. Teşekkürler:)
70-210mm deki açı epey dar olacağından f4-5.6 da arka planda epey bokeh oluşur. Keskinlik bir A 50mm 1.7 gibi olmaz. Tele zoomlar arasında en çok beğenilen lensler Pentax 55-300mm (300tl civarı), 50-200mm (150-250 tl civarı).
Arkadaşın bahsettiği 50mm çok seveceğiniz bir lens olur. A modlu olanı alırsanız size sadece netlemek kalır. Paranız varsa, pentaxturkey de bir arkadaş 50mm 1.4 satıyor. Onu da düşünebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X