Şimdi Ara

Manuel fernandesi alabilir miyiz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orta sahada baroni ile rekabet edecek bi adam lazım manuel fernandesi alsak Her mevkide rekabet olsun ki hepsi birbirinden iyi oynamaya çalışsın

• feshederse olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Satılık değil, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman Fernandes ve Almeidayı satmayacağız dedi.
  • Alamayız.
  • Beşiktaş bu haldeyken bütün futbolcuları alınır sıkıntı olmaz :)
  • Fernandes baroniyle rekabet bile etmez
  • baroni - fernandes ve rekabet ? fernandese bir şey olmasın yedek klübesine çiviler baroniyi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stada çanta ile girebilir miyiz ?
    10 yıl önce açıldı
    Bu Ekrandan Bulabilir miyim ?
    5 ay önce açıldı
    Doblo maxi para getirir mi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VogAumTaR

Fernandes baroniyle rekabet bile etmez

Hala şu Baroni'nin iyi topçu olduğunu sananlar var.
  • dışarda sürünmeye gerek yok adam dibimizde işte oturup konuşsunlar 7.5 8 e kadar yolu var...hem potansiyeli var aldığımız paranın daha fazlasına rahatlıkla gider fernandes..
  • Pek fair play'e sığmaz ama bjk bu durumdayken 5-7m arası bi paraya hayır diyemezler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alabilsek çok iyi olur aslında ama,Bjk bırakır mı ? Gerçi mali sorunları var ama..
  • Gs 'den önce davranabilirseniz, bence alabilirsiniz.
  • mehmet topalı aldık egemeni aldık(sayılır) fernandesi de arda turanıda alalım
  • Anca ps3de alırız...
  • Fernandes de gelirse bence lig hiç başlamadan tatile girsin. Fener şampiyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elcompany

istersen kaçıralım adamı. biz GS miyiz TT (terbiyesiz transfer) moduna girelim. bize gelecek adam kapımızı çalar. Abi alın beni der biz alırız.
    Millet konuşuyoruz diye kapa mapa bildiriyor. Biz konuşuyoruz ertesin gün adam antremanda.

• Quaresmayı alın Selçuk Şahinle rekabet edebilmesi babında.
  • quaresma... mümkünse kadıköyden bile geçmesin. Allah korusun.
  • bende bugün düşündüm durdum fernandes gelse negüzel olur diye :)
  • istersen kaçıralım adamı. biz GS miyiz TT (terbiyesiz transfer) moduna girelim. bize gelecek adam kapımızı çalar. Abi alın beni der biz alırız.
    Millet konuşuyoruz diye kapa mapa bildiriyor. Biz konuşuyoruz ertesin gün adam antremanda.

bu mesajım şikayet edilmiş. Çocuklar çocuklar yaranız varsa gocunuyorsanız fenerbahçe formunda dolaşmayın. kendi yerinize yurdunuza gidin. yoksa lafla dayak yer dönersiniz. Bebek gibi şikayet etmeyin. biraz espirili bakın konulara hayatı fazla ciddiye almayın. Daha fazla psikolojik sorunu olanlara özelden yardım ediyorum. Lütfen isteyen oraya başvursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.