Şimdi Ara

Manuel Cam Açılma Sorunu Sinir Bozucu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 90 model Suzuki Swift aracımın camları manuel, yani çevirmeyle açılıyor. Sürücü tarafındaki camı açmak istediğimde yamuk bir şekilde cam yükseliyor, elime bir yandan düzelterek bir yandan da çevirerek kapatmaya çalışıyorum. Yani cam yukarı takıla takıla yükseliyor ama sanki çerçevesinden çıkıyor gibi çok ilginç. Camları indirince sorun yok sadece kaldırınca böyle yapıyor. Fitillere baktım herhangi bir sıkıştırma yok hatta fitillerini çıkarıp denedim sonuç aynı. Sorun nedir ve çok pinpirikli değilse kendim yapmak istiyorum bu konuda bilgisi olan varmı? Teşekkürler.

cam kolay kolay kızaktan çıkmaz. ya kızak sonundaki durdurucu kopmuştur yada kızağın vidaları kaynakları felan kopmuştur. kapı döşemesini söküp takabilirim diyosan elin tornavida pense tutuyosa. rahat yaparsın.
    bi diğer ihtimal cam krikosu arıza yapmıştır. kelebekli (manuel cam açma) mekanizmalarının tamiri basittir. ama bence büyük ihtimal problem kızak kaynaklı.
  • teşekkürler cevabın için. daha önce merkezi kilit takmak için çıkarmıştım döşemeyi, çıkarmışken cam mekanizmasına da bakayım demiştim ama bahsettiğin kızak kapının iki saç demiri arasında olduğundan ulaşması zordu ve es geçmiştim. en iyisi bidaha söküp dikkatlice tekrar aç kapa yaparak kontrol edeyim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.