Şimdi Ara

Manu maçı için bilet bulma şansım nedir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Yahu keşke şu stadı 65000 kişilik yapsaydık...

Yıkarsın locaları al sana 65 bin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_NuRi

quote:

haha... yıkarsın da localardan da çok sağlam para geliyor.. hatta 15000 taraftarın vereceği paradan belkide daha fazla..
    loca + 65bin olmazmıydı?? fiş de istemez..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uA_NuRi

quote:

haha... yıkarsın da localardan da çok sağlam para geliyor.. hatta 15000 taraftarın vereceği paradan belkide daha fazla..
    loca + 65bin olmazmıydı?? fiş de istemez..

Tamam o zaman stadın üstünü kapatıp afrikastyle yapıcaz :D asılı tribünlerle 3 boyutlu görüntü sağlarız en az 50 bin daha artar kapasite bence :D

• Bence Kombinelerin avrupa maçlarında geçerli olması saçma bir durum 2-3 maçı da çevreden gelecek halk seyretsin yani varsın kombineler indirimli gitsin ama 43 binin otomatikman kapalı olması vasat bir olay bence.
  • Bence arkadas ingilteredeki maci soruyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kombine geçerlimi ş.liginde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

bu sene kombine karaborsacıları amma para kazanacak görünüşe göre.

Hemde nasil. Ozellikle derbi oncesi cogu kisinin ya isi cikar yada hastalanir. Cunku normal bilet kitligi olacagi icin karaborsaya bilet bile zor kalir. O yuzden bir an once su kombine kiralama olayi cikmasi lazim. Bu konu hakkinda calismalar vardi fakat son durum nedir bilmiyorum.
  • Ben gece 12'de giderim Biletix'e, alırım taburemi otururum önünde. Geçen sene Fener maçı için 3'te gittim bacaklarım koptu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neytiri

Bence Kombinelerin avrupa maçlarında geçerli olması saçma bir durum 2-3 maçı da çevreden gelecek halk seyretsin yani varsın kombineler indirimli gitsin ama 43 binin otomatikman kapalı olması vasat bir olay bence.

Kombineyi kiralik ev gibi dusun. Orayi kiraladiktan sonra sozlesmen bitmedigi muddetce senden baska kimse orada ikamet edemez. Bu da ayni. 1 yilligina o koltuklar kiralandigi icin Avrupa ve hatta milli maclar dahil o koltuga senin haricinde kimse oturamiyor. Bir tek konser vs. gibi organizasyonlarda giremiyorsun. Cok fazla kombine satildi bence hata yaptilar. Ozellikle sampiyonlar ligi icin cevre illerden ve yurt disindan gelmek isteyen gurbetciler olacak. Siradan takimlarla yapilan maclar haric artik bilet bulmak mucize gibi birsey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: «WhiSKy»

quote:

Bence Kombinelerin avrupa maçlarında geçerli olması saçma bir durum 2-3 maçı da çevreden gelecek halk seyretsin yani varsın kombineler indirimli gitsin ama 43 binin otomatikman kapalı olması vasat bir olay bence.

Kombineyi kiralik ev gibi dusun. Orayi kiraladiktan sonra sozlesmen bitmedigi muddetce senden baska kimse orada ikamet edemez. Bu da ayni. 1 yilligina o koltuklar kiralandigi icin Avrupa ve hatta milli maclar dahil o koltuga senin haricinde kimse oturamiyor. Bir tek konser vs. gibi organizasyonlarda giremiyorsun. Cok fazla kombine satildi bence hata yaptilar. Ozellikle sampiyonlar ligi icin cevre illerden ve yurt disindan gelmek isteyen gurbetciler olacak. Siradan takimlarla yapilan maclar haric artik bilet bulmak mucize gibi birsey.

Takıma toplu para geçmesi bakımından tabiki güzel olay ama o kadar fazla sayıda satılması bence de hata. Zaten eninde sonunda satılacak o biletler Kombine olmasa toplamda daha bile fazla para geçerdi kulübe ama Gs bonustu Kombineydi öldürdüler bilet kuyruklarını da uzaktan gelen taraftarları da. Eminim İngilterede İzlemek istesem çok daha kolay olurdu kombinesi olmayan biri olan ben için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

bu sene kombine karaborsacıları amma para kazanacak görünüşe göre.

Hemde nasil. Ozellikle derbi oncesi cogu kisinin ya isi cikar yada hastalanir. Cunku normal bilet kitligi olacagi icin karaborsaya bilet bile zor kalir. O yuzden bir an once su kombine kiralama olayi cikmasi lazim. Bu konu hakkinda calismalar vardi fakat son durum nedir bilmiyorum.

malesef o bu sezon mümkün değil. bu iş için biletix ile yolları ayırıp kendi bilet şirketimizi kuracaktık, ancak o zaman mümkün olacağı söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • kale arkasından kombıne var ıstersen bsıler ayarlarız kardesım:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

kale arkasından kombıne var ıstersen bsıler ayarlarız kardesım:)

Karaborsacılardan BIKTIK

• quote:

quote:

quote:

Takıma toplu para geçmesi bakımından tabiki güzel olay ama o kadar fazla sayıda satılması bence de hata. Zaten eninde sonunda satılacak o biletler Kombine olmasa toplamda daha bile fazla para geçerdi kulübe ama Gs bonustu Kombineydi öldürdüler bilet kuyruklarını da uzaktan gelen taraftarları da. Eminim İngilterede İzlemek istesem çok daha kolay olurdu kombinesi olmayan biri olan ben için.

Aksine bildiğim kadarıyla İngiltere'de kombine harici bilet bulmak çok zor. Ama stadın çevresinde birkaç tur atarsan karaborsacılar seni buluyor onlardan alabiliyorsun.

• quote:

Hocam güzel bir şey söylüyorsun ancak ben bu taraftar profilinden nefret ediyorum (sözüm sana değil yanlış anlama) Geçen yıl bu koskoca stad dolmuyordu bile. Oyle bomboş maç izliyorduk ne marş duyuluyordu ne bir şey. Ne zaman ki şampiyon olduk kombineler, store ürünleri, forma satışları coştu. Benim derdim burada, yensen de yenilsen de arkandayız diyebilen, her daim destek olan bir taraftarımız malesef yok. Bu yüzden 65bin olmadığı iyi olmuş. Yoksa hayatta dolmazdi o stad. (He bu yıl ayrı tabi)

• quote:

Orijinalden alıntı: Ancient Mariner

quote:

Hocam güzel bir şey söylüyorsun ancak ben bu taraftar profilinden nefret ediyorum (sözüm sana değil yanlış anlama) Geçen yıl bu koskoca stad dolmuyordu bile. Oyle bomboş maç izliyorduk ne marş duyuluyordu ne bir şey. Ne zaman ki şampiyon olduk kombineler, store ürünleri, forma satışları coştu. Benim derdim burada, yensen de yenilsen de arkandayız diyebilen, her daim destek olan bir taraftarımız malesef yok. Bu yüzden 65bin olmadığı iyi olmuş. Yoksa hayatta dolmazdi o stad. (He bu yıl ayrı tabi)

Bu yılda dolmayacak o stad. Iett seferleri de iptal edilmiş ki ulaşım daha da bir eziyet şimdi. metrobus işkencesiyle uğraşacak o kadar kişi. Kombineler bile gelmeyecek çoğu maça.

• Iett seferi iptal edilir mi ya, ciddi ciddi işkence arkadaş hadi benim evim yakın çıkar metroyla giderim de iett çok büyük bir kayıp. Büyük ihtimalle CL maçları hariç dediğin gibi bu yıl da stad full çekmeyecek hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legola21

quote:

Orijinalden alıntı: 19]GaLaTaSaRaY[05

kale arkasından kombıne var ıstersen bsıler ayarlarız kardesım:)

Karaborsacılardan BIKTIK

benimki amme hizmeti diyelim sokakta bilet var bilet var diye dolanmıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.