Şimdi Ara

Mansur Yavaş Pqueen'de CANLI (250.000 anlık canlı izleyici) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• Fenerbahçelilere hitap etmek istersen Fenerbahçe Tv'ye çıkarsın. Aynen kafayı yedik.

Edit: Amaç çok izlenmek değil ki. Gençlere ulaşmak istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zQrba -- 17 Mart 2021; 22:18:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birileri gerçekten çok kızdı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: zQrba

Fenerbahçelilere hitap etmek istersen Fenerbahçe Tv'ye çıkarsın. Aynen kafayı yedik.

Edit: Amaç çok izlenmek değil ki. Gençlere ulaşmak istiyor

Cb'ye de bekliyorum o zaman, birçoğumuz orada bizleri de unutmasın

• siyaset twitch karga burunlu kız ne alaka nasıl bir şey oluyor

cb de twitchden donate ister artık

• Canlı izlemedim, kaçırdım.

Ama neden pqueen? pqueen iyi abone kasmıştır şimdi.  

• Geleceğin iyi olup olmayacağı tartışılır ama önemli olan gelecekte ne olacağı. E gidişata bakınca gelecek twitch ve youtube olacak. Olaya biraz geniş bakmanız gerek çocuklar zannettiğiniz kadar aptal değil.

Mesela şöyle bir örnek vereyim benim babam çocukken, mum ışığında sabahlara kadar kitap okuyup ders çalışmış. O zamanki büyükleri sen aptalmısın ahirette bunlar mı çıkacak? veya bırak şunları 2 koyun gütmeyi öğren dermiş. Şimdi o zamanki kuşak doğru bildiklerini çocuğuna aktarmaya çalıştı. Ama babam şimdi o büyüklerini dinlese kimbilir ne haldeydi.. O çocuk haliyle bir şeylerin farkına varıp ben okuyup bilgilenirsem memur olup kendimi bir nebze kurtarırım demiş.

Şimdi kendisi dijital ortamda çok daha iyi imkanlarla çok büyük paralar kazanan insanlara sen aptalmısın kpss gir memur ol diyor. E çok normal onunda doğru bildiği gördüğü deneyimlediği bu çünkü.

Belki ileride öyle bir yere gelicez ki ben çocuğuma sen aptalmısın git twitch youtube izle bir şeyler öğren, içerik üret reklam ver para kazan diyeceğim.

Velhasıl kelam Her şeyin aşırısı zarar olduğu gibi tabiki sosyal medyanın twitch in de aşırısı çocuklara zararlı ama bunu izleyen aptaldır diye bir şey olamaz. Şu an aptallık yapmayıp büyüklerini dinleyenler ne yapıyor biliyormusun? 40 ından sonra instagram facebook açıp oralarda varolmaya çalışıyor. Televizyonda gördüğü 2.5 saatlik aptal türk dizilerinden başka bir şey bilmediği için es kaza kaliteli bir yabancı diziye denk gelince gözlerini faltaşı gibi açıp lan ben bugüne kadar niye görmemişim bunları diyor.

Eskiden büyüklerin çocuklara yol göstermesi örnek olması bir nebze mümkündü ama artık öyle bir çağdayız ki artık bu imkansız gibi bir şey. Bana kalırsa aile çocuğu ahlaki olarak yetiştirsin yalan söylememeyi çalmamayı çırpmamayı dolandırmamayı güzelce öğretsin. Sonra büyüyene kadar sağlığını, barınmasını, yemesini içmesini, eğitimini en iyi şekilde karşılamaya çalışsın. Bunları yaptıktan sonra o çocuk ne izlerse izlesin her türlü kendini yetiştirip topluma faydalı bir birey olur.

• Nedense twitch platformunu hiç sevemedim ergenlerin birbirine sövüp pubg oynadıkları bir yer fazlası değil.

• Jewish kullanıcısına yanıt

Propaganda bombardımanı olmaması dileğiyle. Yani uzak durabilmek kolay ve pratik olduktan sonra istedikleri kadar propaganda yapabilirler. Yeterki bir video izlerken başlar başlamaz pislik akan bir propaganda reklamı görmeyelim.

• Millet Şehit cenazesinde konuşur propaganda yapar ağzınızı açmazsınız, adam twitche çıktı diye laf yaparsınız neyse.

• Penguen kim la
    Mansur yavaşı sevmem fakat akıllı bir iş yapmış.Z kuşağına hitap edeceksin,küfür değil...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar size şöyle bir bilgi vereyim Twitch'e Mansur Yavaş'tan önce Ekrem İmamoğlu konuk olmuştu. Ve yanlış hatırlamıyorsam İmamoğlu 3.500 izleyiciye ulaşmıştı. Burada yayıncının İbrahim Haskoloğlu olması bir etken olabilir ancak durum ortada. Mansur Yavaş 362.233 bin anlık izleyiciye, kanal giriş çıkış sayısı ise 1.719.368'e ulaşmış. Bu inanılmaz bir rakam.

• Bu Twitch işi bence K.K fikri diyenler+1

• Birileri zamanında youtube'da böyle canlı yayın yapmaya kalktı gençler oy moy yok yazdı diye interneti yavaşlattı youtube videosunu sildi yorum yazanların evine polis ekiplerini göndermişti

•  

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.