Şimdi Ara

Manken olmak istiyorum SS li [CİDDİ] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
328
Cevap
6
Favori
17.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tipin gayet yerinde manken değilde modellikte ara biraz şansını veya tiyatro oyunculuk gibi manken tipi yok malesef bu arada söylediğin ajansların kayıtlılarında kuştepeliler bile varken boş medet umma modellik için ise en iyi ajans erberktir zamanı gelince zaten kendine bi menajer ile ilerlersin ayrıca nasıl bi üyelikse 3 tane ajans a kaydolmussun bence seni boş kayıt yapmışlar sadece paranı almak için :) normalde sözleşme imzalarken yıllık veya sezonluk o ajanstan gelen işleri yapabilirsin yani bi nevi onlara ait olursun
  • Bence olabilir bundan 2-3 hafta önce birisiyle tanışmıştım onun böyle konularla alakası vardı.Sen de bi git ajansa yazıl oynarsın dizilerde demişti ama ben zaten istememiştim.Bence sen istiyosan git hocam bu arada boy ile alakası yok.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kesadam -- 19 Ağustos 2013; 13:06:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masquerade89

telefonla gözlerine falan çek bi foto at ingiliz tipi var sende

Ciddi yorum yapanlara teşekkürler.Artık troll yorumlar gelmesin diye ve sana söz verdiğim için fotoyu koyuyorum

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/885443/f6bfe5d7-2621-4342-8eed-eb1226406386.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazGeyik2 -- 19 Ağustos 2013; 13:19:21 >
  • Ajanslar eli yüzü düzgün herkesi kabul ediyor zaten. Önemli olan sana teklif gelmesi. İş yapmayacaksan ajansta kaydının olmasının bir anlamı yok.
  • Gerçekten güzelsin ama mankenlikte önün açık değil başka alanda kullan yüzünü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eru Ilúvatar

Gerçekten güzelsin ama mankenlikte önün açık değil başka alanda kullan yüzünü

Oyunculuk düşündüm ama 3-4 Lise tiyatrosu dışında oyunculuk deneyimim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DogukanPasha

yukarı

gül gül öldüm ya...!
  • İşte bunlar hep çekememezlik
  • Adam gibi dh ye selamlar yazan bi kağıtla ss koy inanak.
  • Mayadroom ajans'ı tavsiye ederim.
    Model Castdan,oyunculuğa hızlı bir geçiş yapma şansın olur.
  • Arkadaşım O Eli Bi İndir! kullanıcısına yanıt
    Gözümün fotosunu çekip koydum.Daha fazla bişey yapmam inandırmak için.Bu ss e göre yorum yaparan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTZ BUFFER

Mayadroom ajans'ı tavsiye ederim.

Teşekkürler.Acaba 2-3 ajansa kayıt olsam sorun olurmu.Daha fazla iş bulup daha çok alanda (Oyunculuk,yüz mankenliği) çalışabilirim gibime geliyor
  • quote:

quote:

Teşekkürler.Acaba 2-3 ajansa kayıt olsam sorun olurmu.Daha fazla iş bulup daha çok alanda (Oyunculuk,yüz mankenliği) çalışabilirim gibime geliyor

Evet büyük sorun olur.
    Sözleşmede de zaten göreceksin,bağlı olduğun ajans dışında farklı bir ajans ile ilişkin olduğu tespit edildiği taktirde,hem para cezasına çarptırılacaksın,hem de ajanstan kaydın sorgusuz-sualsiz silinecek.
    Mayadroom Ajans sağlam ücret verir,popülerlik konusunda da sıkıntın olmaz,bir çok model ve oyuncu çıkartmıştır bünyesinden.Daha fazla ihtiyacın olacağını hiç sanmıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Evet büyük sorun olur.
    Sözleşmede de zaten göreceksin,bağlı olduğun ajans dışında farklı bir ajans ile ilişkin olduğu tespit edildiği taktirde,hem para cezasına çarptırılacaksın,hem de ajanstan kaydın sorgusuz-sualsiz silinecek.
    Mayadroom Ajans sağlam ücret verir,popülerlik konusunda da sıkıntın olmaz,bir çok model ve oyuncu çıkartmıştır bünyesinden.Daha fazla ihtiyacın olacağını hiç sanmıyorum.

Anladığım kadarıyla bir ajans geçmişiniz var. Sizce kaydımı yaparken oyunculuk kaydımı mankenlik kaydımı yapmalıyım ?.Oyunculuk geçmişim pek fazla yok 3-4 Lise tiyatrosunda oynamıştım.Bir kısa tiyatrodada Atatürkü canlandırmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

1.83 resmen ideal boy herhalde. imdb'de yakışıklı diye kime baksam 1.83 çıkıyor. brad pitt, kıvanç tatlıtuğ, gossip girl'deki nate(), bradley cooper vesaire vesaire uzar gider.

Kıvanç 1.83 değil 1.87 veya 1.88
  • 1.83 yani 6 feet.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Evet büyük sorun olur.

Anladığım kadarıyla bir ajans geçmişiniz var. Sizce kaydımı yaparken oyunculuk kaydımı mankenlik kaydımı yapmalıyım ?.Oyunculuk geçmişim pek fazla yok 3-4 Lise tiyatrosunda oynamıştım.Bir kısa tiyatrodada Atatürkü canlandırmıştım

Oyunculuk için başvurursanız ilk etapda deneyim olmadığı için figüran olarak çekimlere gidersiniz.
    Bence öncelik manken-model olarak kayıt yaptırmayı dene.Büyük ihtimal kabul edilirsin.
    Olmadı oyunculuk için kayıt yaptırırsın.Figüranlık deyip geçmemek gerek,çok zevkli iştir,ve aslında oyunculuğun temeli burada atılır.Ben 1 seneden fazla süre figüran-yardımcı oyunculuk yaptım ama şans ve arkamız sağlam olmadığından yerimizde saydık

Modelliktenten oyunculuğa geçiş daha rahat olduğu için sana model olarak başlamanı öneririm.Diğer türlüsü biraz şans biraz da arkanın sağlam olması gerek.

Mesela " Bomcu Onur" u tanır herkes,mayadroom da figüranlık yapıyordu.Bir kaç kez çekime gitmiştik onunla.Nasıl olduysa bir anda patladı çocuk.İşte burada şans faktörü devreye giriyor .
  • Yahu 1 ane resim çıkmış ondada tip var ama nedense çirkin gibi görünmüş evde al telefonu tam önden çek dh yaz bi yere bakalım yakışıklımısın.. En azından iş yaparmısın anlarız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kusurun saç modelin.Yıllardır tarak yüzü görmemiş gibi durmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.