Şimdi Ara

Manitörde sorun var yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler casper plasma manitörüm var yaklaşık 6-7 yıllık bu manitör bundan 1 sene önce bir sorun oldu ekranı açıyordum ekran geliyor herşey nromal gözüküyor 2 saniye içersinde ekran kararıyor ama hayla açık zifiri siyah oluyor ama hafifden ışıga tutunca pcde oynattım filmdeki adamları objelerin falan çizgileri belli oluyor ben bunu bir süre önce denemek amacıyla taktım yine çalışmadı biraz ugraştıkdan sonra manitör kablosunun vidalarını takmıyınca ekran kararmadı 5-6 ay daha kullandım sorunsuzca şimdi yine aynı sorun başladı ekran zifiri siyah tvde oynayan film az çok çizgileri belli oluyor ama ışıga yaklaştırıp degişik açılardan gözüküyor kısacası ekranın dümeye basıyorum 2 saniye açık kalıyor sonra ekran kararıyor ekran çalışmaya devame diyor yeşil ışık vs yanıyor. Kablolarının hepsini degiştirip denedim sonuç aynı notebook taktım sonuç yine aynı bunu çözümünü bilen var mı

• çok çok büyük ihtimal sorun kabloda... değiştirmeyi dene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinn21 -- 5 Haziran 2012; 0:26:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huseyinn21

çok çok büyük ihtimal sorun kabloda... değiştirmeyi dene...

birader vga kablosunu mu diyorsun yoksa elektirik mi vga kablosundan evde 3 tane var hepsini denedim sonuç aynı elektirik kablosundan mı bahsediyorsun ?
  • monitörün bütün kablolarında olabilir..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Midemde sorun var yardım edin :'(
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.