Şimdi Ara

MANİSA NASIL BİR ŞEHİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
45.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Uncubozköyde 2+1 kombili ev arıyorum. Öğrenciyim. Fırsat bu fırsat dedim.
  • ya manisa güzel şehhirdir aslında bi manisada horozköy ulu cami tabane nurlupınar gibi yerlerde gezmeyen ama bu dediğim yerlerdeki insanlara samimiyet gösteririzseniz onlar sizi başınızın üstünde tutarlar dediğim gibi manisa güzeldir kürt çok olsada yine kafa dnlenecek yer herkeze gelip görmesini tavsiye ederim özellikle manisanın en belalı yeri olan horozköyü insanları insanları çok samimidir
  • evet arkadaslar baya bir yorum yazılmış.bir olayla bu konuyu kapatalım. bir gün horozköy sokaklarında yürüyorsunuz diyelim.sağ köşe başında bir muşlu çıkıyor karşınıza aynen şöyle diyor:''abe roj var put var hap var esrar var abbe.hemen gel bir üçlü saralım.'' her neyse umursamadan biraz ilerliyorsunuz.bir çocuk geliyor yanınıza daha 9 10 yasında''abe bir cigara versene''diyor.tabi doğal olarak kızıyorsunuz çocuga.sonra bir ıslık calıyor cocuk 20 30 40 kürt geliyor.bir temiz sopa cekıyor.yarabbi şükür diyorsun ve bıraz daha ilerliyorsun.bir gencden cocuk gelıyor ve aynen şöyle diyor:'' kardeşşş burası horozköy ayık ol destur cek yoksa sana cektırırler.hasbin allah diyorsun bıraz daha yuruyorsun.uc ksı köse basını tutmus takım elbiseli.kurtlar vadısınden cıkıp gelmısler.memati kılıklı bırı gelıyor yanına reıs senı cagırıyor dıyor.ne reısı dıyorsun.osmanlı tokadını görüyorsun suratında.her neyse yuzunun acısıyla gıdıyorsun reıs dedıgı kısının yanına.ceplerını bosaltıyorlar.bır temız de orda dayak yıyorsun sonra kacarak manısayı terk ı dıyar edıyorsun ve bırı soruyor hayırdır nıye kacıyorsun dıye neden kacıyorsun dıye.manısadan kacıyorum abı dıyorsun.nıye dıyor.halıme baksana herseyımı aldılar bır temız de dayak yedım dıyorsun.adam gülüyorve dıyor yagmurdan kacarken doluya tutuldun ben de manısalıym gardaş.sonunuz allah kerım.hadıbuyurun cenaze namazına.ruhuna el fatıha.

• @ali1818
    Arkadaşın böbreklerini çalmışlar sanırım.
  • Manisa deyince aklıma bülent arınç mahlukatı geliyor
  • Hangi okul hocam?
  • Eğer öğrenci olarak gelecekseniz aşağıdaki forumuda takip etmenizi öneririm...

http://www.forumbayar.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: victorist

kişi başına düşen motosiklet sayısı en fazla olan il

İzmirde Honda parçası bulamıyorum manisa sağolsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haXan2849

Eğer öğrenci olarak gelecekseniz aşağıdaki forumuda takip etmenizi öneririm...

http://www.forumbayar.com

İyi hort olmuş.
  • www.manisakultursanat.com sitesinden Manisa'da yapılacak olan etkinlikleri takip edebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.