Şimdi Ara

Manisa kısmi rehberi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cbü'ye gelecek arkadasların bazı sorularını yanitlayabilirim. kyk yurtları hakkinda bilgim yok ama manisada nerde yenir, nerde takılınır az cok bilirim. liseyi yatılı burada okudum. uncubozköy-muradiye yerleskeleri hakkinda sorularinizi sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de manisalıyım ama çok merak ediyorum nerelerde takılıyorsunuz, muradiyede napıyorsunuz falan? Gezilecek pek mekan yok benim bildiğim kadarıyla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam üni'ye yeni gectım ben manisads üni okumadım. muradiyede de bi akrabam var sık sık giderdim kalmaya. muradiyede de takılacak yer yok. manisada da taş fabrika tarzı alkollü mekanlar cok pahalı. sayıları az oldugu için rekabet yok ve fiyatlar şişirmece. o tarz eğlence için zaten direkt izmire gitsinler. ama ögrenci yemeklerine cok hakimim muradiye ve manisa için.

• glisalih kullanıcısına yanıt
    Muradiyede meshur Mini Sera diye bir mekan varmış herhalde ne kadar doğru hocam.Fiyatlar lezzet felan nasıl acaba.
  • Aeilus kullanıcısına yanıt
    hocam fiyatlar cok degisken. üc ceyrek ayran yediginizde bazen 7.5 lira bazen 8 lira alıyorlar ama fiyat performans olarak muhteşem. bundan 2 sene önce üc ceyrek ayran 5tl idi. ah dolar ah.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.