Hepiniz için hayırlı olsun arkadaşlar çok güzel bir yere düştünüz zaten okumuşsunuzdur önceki yazılanları. Zaten bizler sizlere yardımcı olucaz elimizden geldiğince merak etmeyin.Sorularınız olursa ben il merkez koğuşunda kalıyorum adım Ümit...
Saolasın dedem :D biletin geliyor . Ben birşey soracaktım bir arkadaşımız internet odasının her zaman açık olmadığını söylemişti . Acaba nedeni nedir ? Sabit bir sorumlusumu yok acaba ? bu yüzdenmi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ludendorff
Çarşı izninizde manisaspor'un köftesini mutlaka yiyin meşhurdur manisa kebabı. Şambali denilen bir tatlı göreceksiniz çoğu kimse bilmez 3000m kosuya +1000 ekletir çok güzel memlekettir Manisa.
Allah sizleri ve tüm tertiplerimi sağ sağlim sevdiklerine kavuştursun kalın sağlıcakla birbirinize emanetsiniz unutmayın bunu..
Manisa kebabını gözüme kestirdim valla . Manisaya çıktığımı öğrenir öğrenmez biletimi aldıktan sonraki ilk işim manisa sitesini ziyaret etmek oldu . Orada meşhur yemekler arasında ilk sırada kendileri
Vay torpilliler vay en rahat kısa dönem askerlik yapılan yerlerden biri (tabi sadece jandarmalar için)
Arkadaş Eğitim demiş soğuk demiş eğitim dediği asfalt bi alanda rap rap yürüyüp durursunuz bi kac günde sağa sola dön geriye dön selam ver falan. arada tel örgünün arkasından piyadeleri izlemekde görsel eğitim olabilir Ben de geçen sene bu zamanlar gittimde pek fazla soğuk hiseetmedim bi sabahları ayaz vardı biraz o kadar gerçi ben eskişehirden gitmiştim Sakın fazla eşya ile gitmeyin ve cantanız yarı yarıya boş olsun çoğu kimse getirdiği çantalardaki eşyaları kullanmamıştı bile içlik havlu vs verecekler
333. dönem olarak bende manisa il jandarma komutanlıgına düştüm.Şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun.Okuduklarıma göre güzel bir yere benziyor.Umarım oraya düşen arkadaşlarda sıcak kanlıdır ve kafadır.Orda askerlik yapan arkadaşlar varsa resim koysunlar cok merak ettim bende.Birde teslim 12 diyolar ama bazı arkadaslar 14 ünde demiş.Sanırım onlarda geç bitiricekler yada benmi yanlış biliyorum bilemiyorum.
slm arkadaslar 333.dönem jandarma olanlar toplanalım
333 Manisa Jandarma bi tane de burda var tertipler :)
ne zaman teslim olacaksınız beyler bide kocaeli den kac saate varırız manisaya
bende manisa il jandarma ne zaman teslim olalım beyler ben istanbuldan bu gece 11 de çıkacağım manisaya
biz 3. jandarma er eğitim taburunda 9-10 kişi geliyoruz arkadaşlar
dostum bende kocaelinden gidiyorum manisaya ben sabihadan uçakla gidecem 1 saat izmir 1 saattte manisa :)
Selam arkadaş lar ben okan yetiş 90/1 tertip lere selam eder 300 küsür olan şafagımızı mutluluk ve beraberlik içerisinde gerimek dileyiyle hepinize selam..
acemi birligim zonguldak devrek bitti şimdide manisa il jandaarma ya geliyom hadi hakkımızda hayırlısı olsun 1 de nasıl 1 yer bilginiz varmı :) bb
Acemi birliginde duman ettiler ama inş burada biraz rahat ederik :) manisa il jandarmada ne kadar kaliyoruz ne zaman karakol lara verilcez ?
bizde zonguldak devrekden 12 13 kişi geliyoruz :)
Selamın Aleyküm Arkadaşlar Ben Bilecik Söğütten Manisa İl Jandarma'Ya Şöför Olarak Düştüm Oradan Dağıtım Görcem Galiba Şöförlük Durumu Nasıl Kaç Gün Veya Kaç Ay Manisa il Jandarmada Kalıp Dağıtım Görücem Ve Devrecilik Veya Sıracılık Diyelim Bunların Durumu Ney Acaba Biraz Bilgi Vere Bilirmisiniz ?
337.dönem giden yok mu arkadaşlar ? ben pazar gidiyorum teslim olmaya
bende pazar teslim oluyorum. Okudugum kadariyla iyi bir yere benziyo. Hakkımızda hayırlısı..
devrelerim yokmu baska Manisa Il Jandarma ?
ben de varım. şimdiden hayırlı teskereler arkadaşlar...
bende varım orda toplansak aslında işler daha kolay olabilir hepimiz için
337.dönemler çok iyi yere düştünüz diyebilirim
bende katılcam beyler Ankara'dan. Baktım sınıflandırmaya kayıt olanlara herkes istanbul valla bi ben ankara'danım:)) Uçakla sabah 9 da izmir akşama doğru da manisa...