Şimdi Ara

Manipülasyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu olayı nereden nasıl öğrenebilirim çok kafamı karıştırıyor tam olarak nedir ne değildir ?

• Onu ben yapabiliyorum Nası yaptığımı da bilmiyorum Bu olayın öyle algı dışı bir kavram olduğunu sanmıyorum. O kadar uğraşmaya da gerek yok... Bizzat konuşarak yapabiliyorsunuz...
  • karsindakine istedigini yaptirabilme sanati. harbiden güclü bi silah olmakla beraber, ehlinin elinde güzellesir, büyür. beceremeyen kalkismasin, komik olur. ilk prensip; karsindakine senden beklediginden farkli tepkiler ver! ama yanlis anlasilmasin manipulasyon defans degil hücumdur.
  • kulaktan dolma bilgilerin paylasilacagi bi forumda bu konuda yardim alamazsin. git arastir iyice.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cokkisasurelik

kulaktan dolma bilgilerin paylasilacagi bi forumda bu konuda yardim alamazsin. git arastir iyice.

nerelerde araştırabilirim sence ?

Birde mesela Batman deki joke karakteri çok iyi manipülasyon yapıyor suça bkaış açısıyla falan
  • internet elinin altinda. kullanmayi da baskalarindan mi bekliyorsun ? yaz google a oku , farkli terimler gordugunde onlarida arastir

• quote:

Orijinalden alıntı: cokkisasurelik

internet elinin altinda. kullanmayi da baskalarindan mi bekliyorsun ? yaz google a oku , farkli terimler gordugunde onlarida arastir

sen de internettesin ? yani senden yardım istemem interneti kullanmam alanına girmiyor mu ?
  • Bırakın bu işleri
  • Spatyom.com burda olması lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Sensiz96

Spatyom.com burda olması lazım

bunlar büyü ile ilgili ya :S
  • Up bende merak ediyorum
  • 4. sınıfta ekonometri öğrencilerine verilen makale- tez karışımı olan projelerinin ampirik kısımlarındaki regresyon sonuçlarında yer alan katsayıların, t istatistik veya olasılık değerlerini "word"e ve "power point"e aktarırken "görünmez bir el" edasıyla öğrenci tarafından düzeltilmeye uğramasına denilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djtiest_

4. sınıfta ekonometri öğrencilerine verilen makale- tez karışımı olan projelerinin ampirik kısımlarındaki regresyon sonuçlarında yer alan katsayıların, t istatistik veya olasılık değerlerini "word"e ve "power point"e aktarırken "görünmez bir el" edasıyla öğrenci tarafından düzeltilmeye uğramasına denilebilir

Anlayamadım ama :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.