Bildirim
Manifesto vs Decepticons & Hashshashin [L2 MXC]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Niye mobil kullanima sunmayi acmionuz amac ne
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen izleme diye -
quote:
Orijinalden alıntı: VeyselTurgun
sen izleme diye
Hep boyle komik ol
quote:
Orijinalden alıntı: Özgür`
quote:
sen izleme diye
Hep boyle komik ol
Forumun yeni kovboyu hoşgeldin -
Foruma sırf bu videoya yorum yapabilmek için üye oldum oynayan arkadaşları gerçekten kutluyorum başka videolarınızıda izlemiştim ama daha önce hiç böyle bişey izlememiştim spawn olduktan en sona kadar müthiş bir pvp gerçekten.
Party deki classlarn seçimleri olsun asist oyunu olsun sistemli oynamışsınız videoyu çeken arkadaşı hatırlıyorum biyerlerden duymuştum adını diğerlerini tanımıyorum ama hayran kaldım bütün partye
Ben official cronos serverinde oynuyorum ismimi vermicem ama bazı şeyler beni oyundan soğuttu diyelim başta iyi ingilizce bilmemem olmak üzere oyundan solo bir şekilde zevk alamadım beni kabul ederseniz ve size katılmak isterim interludeyi özlemişim zaten -
Öncelikle güzel yorumun ve açık sözlülügün için clan leaderi olarak benden ( HeRoEs ) teşekkürler sana. Ve sonrasında, ard arda oynadıgımız bir çok interlude serverden sonra biraz ara verdik. Fakat Manifesto clani tekrar toparlanır. Seni aramıza kabul etme meseleside o zaman belli olur şimdi bişey demek istemem :) Tekrar teşekkürler -
quote:
Orijinalden alıntı: WizzlyX
Foruma sırf bu videoya yorum yapabilmek için üye oldum oynayan arkadaşları gerçekten kutluyorum başka videolarınızıda izlemiştim ama daha önce hiç böyle bişey izlememiştim spawn olduktan en sona kadar müthiş bir pvp gerçekten.
Party deki classlarn seçimleri olsun asist oyunu olsun sistemli oynamışsınız videoyu çeken arkadaşı hatırlıyorum biyerlerden duymuştum adını diğerlerini tanımıyorum ama hayran kaldım bütün partye
Ben official cronos serverinde oynuyorum ismimi vermicem ama bazı şeyler beni oyundan soğuttu diyelim başta iyi ingilizce bilmemem olmak üzere oyundan solo bir şekilde zevk alamadım beni kabul ederseniz ve size katılmak isterim interludeyi özlemişim zaten
Dostum öncelikle Clan adına ve kendi adıma teşekkür ediyorum. Özellikle partydeki classları başarılı seçmene dikkat çekiyorumki forumda oyunu iyi bildiğini idda eden bazı beyinsiz beyinler gibi " UNLİMİTED MANA POT, 2 BİSHOP, TANK & WARLORD KULLANMIŞSINIZ " diyipte diğerleri gibi kendini avutmamışsın. Şuan oynadığımız bir server yok sadece zaman geçirmek içinwww.l2replay.com da oynuyoruz burda clande kurmadık her serverda düşman olduğumuz bi clanle öyle takılıyoruz sadece girersen VeYsHeLL ismim pm atarsan daha detaylı konuşuruz.http://www.facebook.com/vebal61 buda facebook hesabım burdanda ulaşabilirsin. Güzel yorumların için tekrar sağol görüşmek üzere.
-
Gf clanı Bildigim Kadarıyla TotalDestruction yani Greek Clanı Değilmiydi Veysell?Veya ben yanlış hatırlıyor olabilirim,çünkü oyunda çoğu kişi hep fake Clan Açmıs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SiD~ -- 19 Eylül 2013; 17:49:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ~SiD~
Gf clanı Bildigim Kadarıyla TotalDestruction yani Greek Clanı Değilmiydi Veysell?Veya ben yanlış hatırlıyor olabilirim,çünkü oyunda çoğu kişi hep fake Clan Açmıs.
evet herkes fake isimlerle fake clanler açmış serveri kendilerine layık görmediler sanırım :d GF clani deceptcionslar -
haha server java olunca maske taktı millet.d Bizden bazılarıda öyle yapıyor.d -
Aslında bende öyle yapacaktmda başka nickle oynayamıyorum Exilium da oynuyor serverda onlarda fake isimlerle girmiş :d
quote:
Aslında bende öyle yapacaktmda başka nickle oynayamıyorumExilium da oynuyor serverda onlarda fake isimlerle girmiş :d
Exilium hangi clandı oyunda ? :D Serverda ciddi bir rakip göremedim ben 2gun takıldım ve çıktım. Dwarflarda benim elemanlardı. Bu tip serverlarda maximum 2-3 gun Action oluyor.Herkez giranda vote bekliyor nereye kadar pvpye giden yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~SiD~ -- 21 Eylül 2013; 0:59:25 > -
quote:
Orijinalden alıntı: ~SiD~
quote:
Aslında bende öyle yapacaktmda başka nickle oynayamıyorumExilium da oynuyor serverda onlarda fake isimlerle girmiş :d
Exilium hangi clandı oyunda ? :D Serverda ciddi bir rakip göremedim ben 2gun takıldım ve çıktım. Dwarflarda benim elemanlardı. Bu tip serverlarda maximum 2-3 gun Action oluyor.Herkez giranda vote bekliyor nereye kadar pvpye giden yok.
Vote bekleme işini doğru dedin aslında millet voteleri tamamladıktan sonra asıl olay başlıyor ben pvpye pek takılmadım iş gücden zaman bulup akşamları olympiad takıldım öyle dün herolar açıklandıktan sonra gittim biraz epey aksiyon vardıEx lerin clan adını unuttum saçma sapan bişeydi ama crestten direk anlaşılıyor ally ismi majestic di galiba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Güzel pvp lakin Decepticons clanı iki kez arada kalmış gerçekten acıdım, diğer clana bir şey söyleyemiyorum resmen ezilmişler lakin kaybetmelerinin sebebi wl yok, tank yok bodoslama girmişler, aptallıklarına şaşıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: EmreYuzukcu
Güzel pvp lakin Decepticons clanı iki kez arada kalmış gerçekten acıdım, diğer clana bir şey söyleyemiyorum resmen ezilmişler lakin kaybetmelerinin sebebi wl yok, tank yok bodoslama girmişler, aptallıklarına şaşıyorum.
Orta kalmalarının sebebi bizim onların ortada kalmasını sağlamamız dikkat edersen ve iki clande bizden sayıca üstün tank warlord olayına bişey demicem onların sorunu :) -
Zaten decepsler spawn oldu skypede benim ses yankı yaptı. GERİ LAN GERİ hahaha :D aldık araya -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: EmreYuzukcu
Güzel pvp lakin Decepticons clanı iki kez arada kalmış gerçekten acıdım, diğer clana bir şey söyleyemiyorum resmen ezilmişler lakin kaybetmelerinin sebebi wl yok, tank yok bodoslama girmişler, aptallıklarına şaşıyorum.
Orta kalmalarının sebebi bizim onların ortada kalmasını sağlamamız dikkat edersen ve iki clande bizden sayıca üstün tank warlord olayına bişey demicem onların sorunu :)
Aynen öyle, onların sorunu tabi ki. Geriye çekilmenizden anladım ben zaten ortada bıraktığınızı :)quote:
Orijinalden alıntı: Mediv
Zaten decepsler spawn oldu skypede benim ses yankı yaptı. GERİ LAN GERİ hahaha :D aldık araya
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X