Şimdi Ara

Mangalda Muz Pişirmek(Yaptım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Önceden böyle bir konu görmüştüm ve beğenenler vardı

    İftardan sonra yapmayı düşünüyorum

    Şimdi yolda bizimkileri durdurup muz aldım

    Nasıl yapılır ,öneriniz var mı?

    Ortadan kesip çikolata koydum ve pişirdim

    Waffle ile birebir aynı tat



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazacaklarım Bu Kadar -- 4 Ağustos 2013; 21:25:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iğrenç olur bence. yani üstünden geçirirsen hafif yumuşatıp yenir belki ama yakarsan iğrenç olur
  • Ciddi ciddi yapacakmısın sen şimdi bunu..

    Kusura bakma ama allah akıl fikir versin diyim öneri olarak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sacramental -- 4 Ağustos 2013; 18:03:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin derdin başka gibi

    şaka bi yana muz kış meyvesi degil mi hocam ? olur mu bu sicakta ?
  • kabuğuyla pişiriyosun galiba sonra içini açıp bişey koyuyodun, bende merak ettim
  • hafif bal sür üstüne iyi kızarsın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam pişmemiş tavuk eti yedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ateşte pişmiş ballı muz Avrupa'da en çok tercih edilen tatlılar arasındadır iğrenç olur diyenlere söyleyeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet hiç duymadan tatmadan iğrenç olur demiş. Ben de bayağı duydum güzel diyorlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sacramental

    Ciddi ciddi yapacakmısın sen şimdi bunu..

    Kusura bakma ama allah akıl fikir versin diyim öneri olarak.

    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ateşe gelecek tarafa mı yoksa keseceğim yere mi hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 adet muzun tepesinden başlayarak, yaklaşık ¾’ü kadar derinliğe inecek şekilde, aşağı doğru bıçakla çizik atın ve damla çikolatalarınızı içine yerleştirin. Damla çikolatanız yoksa bakkalda satılan çikolataları da ince ince doğrayarak koyabilirsiniz. Ardından üzerine yaklaşık 1 çay kaşığı tarçın serpin. Bunu mangal ateşinde yaklaşık 7-8 dakika yavaş yavaş pişirin. Eriyen çikolatanın ve pişen muzun o yumuşaklığı enfes bir uyum sağlayacak.

    6 Kişilik

    6 adet Anamur Muzu
    5-6 çorba kaşığı damla bitter çikolata
    1 çay kaşığı tarçın
  • Deneriz hocam ne kaybederiz ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazacaklarım Bu Kadar

    Ateşe gelecek tarafa mı yoksa keseceğim yere mi hocam ?

    bütün şeklinde pişir aşırı sıcak ateşte yapma kömür yersin :)
  • Balı nereye süreyim hocam onu sordum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel olacağını düşünüyorum ama en iyisi soğuk muzdur.
  • muzu bir keresinde kızartmıştık da çok kötü olmuştu bu da kötü olur bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 4 Ağustos 2013; 18:18:38 >
  • Beyler işim gereği birçok afrika ülkesi gezdim inanın tanzanyadan tutun ganaya etiyopya sudan umman uganda....alayında sokaklarda bunu gördüm.Herkeste ucuz olduğu için yiyordu ama tatmadım.Hatta afrikalı kadınlar alıyor eline tencere,tava herhangi bir sokakta yakıyor odununu sanki evine çocuklarına yemek yapar gibi yapıyor sonra millete tabak tabak satıyot.Fakirlik fena oralarda yaa..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oziko

    Ateşte pişmiş ballı muz Avrupa'da en çok tercih edilen tatlılar arasındadır iğrenç olur diyenlere söyleyeyim.

    Elitten beklenen cevap geldi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.