Şimdi Ara

Manga okumaya başlamak istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • anime izlemeye başladım manga'da okumak istiyorum
    Kitap olarak okumak istiyorum ilk 1-2 sayısını İnternet'ten okuyup beğenirsem almayı düşünüyorum.
    death note(izlerken çok gerildim süperdi 30cu bölümde bıraktım çabuk bitmesini istemedim.) veya bleach(110 bölümdeyim çok iyi gidiyor.) türü olursa sevinirim
    bu iki anime gibi olursa iyi olur. birde bir şey duydum Bleach anime'si bittikten sonra bile manga devam etmiş bleach bitirince hangi sayıdan başlamalıyım.? ve galiba Türkiye'ye bir kaç sayı tek kitap halinde sadece 12 sayı gelmiş ama yabancı bir yerde 60 kadar vardı. hiç bir yerde yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okumaya Hevesli Genç -- 13 Kasım 2015; 21:00:17 >

• D&R'da manga var
  • Bleach animesini bitirdikten sonra mangasına 480'den sonra devam edebilirsin hala her hafta güncel olarak çıkıyor. Türkçe olarak bleachin mangasini gerekliseyler yayinevi 10 yil geriden gelerek çıkarıyor. Uzak dur bu yayinevinden. Imkanın varsa internetten ingilizce olarak siparis verebilirsin ama fiyati tuzlu olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okumaya Hevesli Genç

anime izlemeye başladım manga'da okumak istiyorum
    Kitap olarak okumak istiyorum ilk 1-2 sayısını İnternet'ten okuyup beğenirsem almayı düşünüyorum.
    death note(izlerken çok gerildim süperdi 30cu bölümde bıraktım çabuk bitmesini istemedim.) veya bleach(110 bölümdeyim çok iyi gidiyor.) türü olursa sevinirim
    bu iki anime gibi olursa iyi olur. birde bir şey duydum Bleach anime'si bittikten sonra bile manga devam etmiş bleach bitirince hangi sayıdan başlamalıyım.? ve galiba Türkiye'ye bir kaç sayı tek kitap halinde sadece 12 sayı gelmiş ama yabancı bir yerde 60 kadar vardı. hiç bir yerde yok mu?

Akılçelen Yayınları'ndan all you Need is Kil var onu dene ben de alacam edge of tomorrow bu mangadan uyarlandı .) onun dışında fullmetal alchemistide yine akılçelenden okuyabilirsin Death notenin tüm mangalarını zaten Türkiye'ye getirdi galiba Akılçelen gereklişeylerdende titana saldırı helsing veya Tokyo gûlokuyabilitsiniz tavsiyem tudem Yayınları'ndan barefoot gen yani yalın ayak geni de okumanızdan iyi forumlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• kızgınjapon K kullanıcısına yanıt
    All You Need is Kill aslen romandır ve film de romandan uyarlandı. Manga uyarlaması film hakları alındıktan sonra çıktı zaten, hatta sonradan çizgi roman uyarlaması da yapıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

All You Need is Kill aslen romandır ve film de romandan uyarlandı. Manga uyarlaması film hakları alındıktan sonra çıktı zaten, hatta sonradan çizgi roman uyarlaması da yapıldı.

Çizgiroman uyarlaması ? Manga zaten Japon çizgi Roma'nı değil mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızgınjapon

quote:

Orijinalden alıntı: metroid

Çizgiroman uyarlaması ? Manga zaten Japon çizgi Roma'nı değil mi ?

Çizgi roman uyarlaması derken Amerikan yapımı manasında dedim, malum manga Japon yapımı çizgi romanlara verilen isim olduğu için ikisi arasındaki farkı ismiyle ayırt edebiliyor insan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kitap halinde almak istersen fiyatı tuzlu olur.İnternetten oku daha iyi
  • Okumaya Hevesli Genç kullanıcısına yanıt
    internetten satın al veya oku veya kitap satan yerlerden al d&r
    tavsiyem naruto manga oku
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.