kolay gelsin. maneste bu aksam başlamayı düşünüyorum 3200 cash çekeceğim yani full pus pre ile kasmaya başlayacagım fakat karakter olarak ne açayim emin değilim iş ve yükseklisans oldugu için genelde gece aktif olacagım kardeşim gün içi kasıyor olacak iş durumuna göre yani 7 24 online olmayacagım. 1 ark daha var oda ful pus pre başlayacak benle
warior açsam çok pot yiyor ve yavaş +60 dan sonra biraz rahatlıyor kasma bakımından eline item alması diğer karakterlere göre kolay açmak istiyorum ama parasız başlayacagım için sıkıntılı olurmu
rogue açsam eline item derdi var okçu olsan item yok düzgün bf krowaz olmadıgı için kasmasıda kolay tek başına 3 5 li ok ile idare ediyor asas ken bilmiyorum nasıl
mage olsam item derdi olmaz fazla ama kasması +60 dan sonra zor olur her pt alınmıyor diye biliyorum bide kasma zamanlarımda pt denk gelmek kolay olmayacak
acil bu 3 karakter hakkında düşündüklerinizi manes de ne oynamalıyım bi yorumla düşündüklerinizi paylaşır mısınız
okçu açmanı öneririm solo pvp ve pvede iyi karakterdir hatta uskoda buildler nasıl bilmiyorum ama 210 dex gerisi hp ve armolarda hp bonuslu olursa boss kesmedede çok rahat oluyor hp baya bi sağlam oluyor pvpdede atak bakımından çok sıkıntı çekmiyorsun